Кошница

Myprotein Slow-Release Casein 2500 gr.

Myprotein Slow-Release Casein 2500 gr.
Black Friday -40 %
Myprotein Slow-Release Casein 2500 gr.
112.00лв.
66.90лв.
без ДДС: 66.90лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Бавноусвоим протеин – 24 грама на доза
✔ Защитава от катаболни процеси
✔ Насърчава мускулен растеж
✔ Подобрява възстановяването
✔ Увеличава издръжливостта
✔ Ниско съдържание на мазнини и захари
✔ 83 + дози в опаковка

Myprotein Slow-Release Casein - 83 дози бавноусвоим мицеларен протеин, доставящ 24 грама протеин за доза

Myprotein Slow-Release Casein е високопротеинова хранителна добавка с изключително бавно усвояване от организма. Харакетризира се с време на усвояване до 7 часа.Така се осигурява стабилна, бавна доставка на аминокисели­ни, което потиска мускулния катаболизъм.Казеинът е фосфор-съдържащ протеин и е основният протеин – приблизително 80% – в кравето мляко. Останалите 20% идват от суроватъчните протеини.Това придава на казеина висока биологична стойност, тъй като съдържа всички незаменими аминокиселини, необходими за процесите в организма, изискващи белтъци.

Казеин протеинът съдържа богата верига от аминокиселини, включително левцин, изолевцин и валин. Благодарение на това, казеин протеинът дава възможност за възстановяване на мускулните влакна, понижава болките в мускулите и спомага за натрупване на мускулна маса в по-бързи темпове. Благодарение на свойството си да съкращава времето за възстановяване на мускулите, казеинът позволява да увеличите натоварването в фитнес залата.


Казеин протеинът има висока хранителна стойност и осигурява на организма високо количество протеин без излишни мазнини и въглехидрати. Увеличаването на приема на казеин протеин насърчава загубата на тегло и намалява телесните мазнини. 

За разлика от суроватъчния протеин, който се усвоява бързо и е идеален за прием непосредствено преди и след тренировка с цел възстановяване на мускулите, казеин протеинът се разгражда бавно в тялото. Той забавя процеса на изпразване на стомаха, като по този начин аминокиселините в казеин протеина навлизат в кръвоносната система с устойчиви темпове. За разграждането на казеина в тялото са нужни часове – 3-4 часа за достигане на пиковите нива на синтез на белтъци и аминокиселини в кръвта, и 7 часа за пълното му абсорбиране. Нещо повече – казеин протеинът удължава освобождаването на аминокиселини в кръвния поток, тъй като спомага за  задържане на азота, необходим за синтеза на протеини. Затова бавното разграждане на казеин протеина е много по-полезно за възстановяването на мускулите и натрупването на мускулна маса, тъй като процесът продължава и по време на сън.

Дори да не се занимавате с бодибилдинг, приемът на казеин протеин, какъвто е Myprotein Slow-Release Casein, носи още много ползи за организма Ви. Казеин протеинът влияе благотворно на костната система и зъбите. Според проучване, проведено във Великобритания, добавянето на казеин протеин в диетата предпазва от ерозия на зъбния емайл и от увреждания на зъбите.  


Myprotein Slow-Release Casein е постепенно усвоим протеин, който е богат на протеинови фракции като: бета-лактоглобулин; алфа-лакталбумин; гликомакропептиди; имуноглобулин; волски серум албумин; лактопероксидаза и лактоферин.

Начин на употреба: 

Смесете 1 доза (30 грама) с 200-300мл вода или нискомаслено прясно мляко и в зависимост от вашите протеинови нужди приемайте 1-2 дози дневно.За предпочитане е да използвате преди сън. За да промените вкуса и подсладеността на получената смес, променете количеството вода, използвано при приготвянето ѝ.

Food supplements
Content                                                           2500 Grams
Serving Size                                                   30 Grams (1 Scoop)
Serving per pack                                            83+
Recommended daily use:                               1 serving

Nutrition Facts for 30 Grams
Energy 107 kcal   
Fat 0.5 gr
of which saturates 0.2 gr  
Carbohydrates 1.8 gr
of which sugars 1.2 gr  
Protein 24 gr
Salt 0.12 gr

Other ingredients:
For allergens, see ingredients listed in bold. Made in a facility that also handles Egg, Gluten and products thereof.
Chocolate Flavour: Micellar Casein (Milk) (91%), Emulsifier (Soy Lecithin), Cocoa Powder, Flavouring, Sweetener (Sucralose)
Natural Banana Flavour: Micellar Casein (Milk) (95%), Emulsifier (Soy Lecithin), Natural Flavouring, Colour (Curcumin), Sweetener (Sucralose)
Natural Chocolate Flavour: Micellar Casein (Milk) (91%), Emulsifier (Soy Lecithin), Cocoa Powder, Natural Flavouring, Sweetener (Sucralose)
Natural Strawberry Flavour: Micellar Casein (Milk) (95%), Emulsifier (Soy Lecithin), Natural Flavouring, Colour (Beetroot Red), Sweetener (Sucralose)
Natural Vanilla Flavour: Micellar Casein (Milk) (95%), Emulsifier (Soy Lecithin), Natural Flavouring, Sweetener (Sucralose)
Strawberry Flavour: Micellar Casein (Milk) (95%), Emulsifier (Soy Lecithin), Flavouring, Colour (Beetroot Red), Sweetener (Sucralose)
Unflavoured: Micellar Casein (Milk) (100%), Emulsifier (Soy Lecithin)
Vanilla Flavour: Micellar Casein (Milk) (95%), Emulsifier (Soy Lecithin), Flavouring, Sweetener (Sucralose)

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доста