Кошница

Mex Nutrition Nitro Whey 2270 gr.

Mex Nutrition Nitro Whey 2270 gr.
Mex Nutrition Nitro Whey 2270 gr.
-33 %
Mex Nutrition Nitro Whey 2270 gr.
Mex Nutrition Nitro Whey 2270 gr.
Mex Nutrition Nitro Whey 2270 gr.
89.90лв.
59.90лв.
без ДДС: 59.90лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Микс от суроватъчен протеин изолат, суроватъчен протеин концентрат и соев изолат
✔ Усвоява се бързо от организма
✔ Богат аминокиселинен профил - ЕАА, ВСАА
✔ Глутаминови и аргининови пептиди
✔ По-добро и по-бързо възстановяване
✔ Увеличава натрупването на мускулна маса
✔ Отличен вкус
✔ Лесен за разтваряне и прием
Mex Nutrition Nitro Whey е високопротеинова хранителна добавка, съставена основно от суроватъчни протеини (концентрат и изолат) и соев протеин изолат. Тези протеини се усвояват и разграждат бързо в организма и така предоставят необходимите количества аминокиселини и пептиди в кръвта скоро след приемане. Специалните методи на обработка запазват структурата на протеините, а с това и биологичните им свойства.


Суроватъчните протеини по принцип се характеризират с високата скорост, с която се усвояват в организма и с богатият си аминокиселинен профил. В състава на суроватъчните протеини влизат всичките 20 аминокиселини, от които тялото се нуждае за протичане на нормалните анаболитни процеси. В това число влизат и 9-те есенциални (незаменими, ЕАА) аминокиселини - левцин, изолевцин, валин, лизин, хистидин, метионин, треонин, триптофан и фенилаланин.

В състава на Nitro Whey са включени аргининови пептиди, които са богати на азот - елемент, необходим за производството на протеини и изграждането на тъканите. Освен аргининовите пептиди, в състава на Nitro Whey се съдържат и глутаминови пептиди и глицин. Отличително за аргининовите пептиди е, че в тази си форма те стимулират растежа на мускулите като увеличават производството на на протеини в клетките по същият механизъм, както L-левцина (ВСАА)

Освен суроватъчните протеини и пептидите, в състава на Nitro Whey присъства и соев протеин изолат. Той също се характеризира с бързо усвояване в организма и пълен аминокиселинен състав. Освен всичко това, в Nitro Whey се съдържат много ниски количества мазнини и захари, което в комбинация с високото количество протеини и отличния вкус правят този суроватъчен протеин идеалният избор за вас.

Nitro Whey е подходящ за всеки, който е физически активен и в случаите когато се нуждаете от допълнително количество протеини към вашата диета. Ниските количества мазнини правят суроватъчният протеин на Mex Nutrition подходящ и за поддържане на вече изградената фигура. Най-подходящо време за прием е след тренировка.

Начин на употреба:

Смесете 1 доза (30 грама = 1 мерителна лъжица) с 200-350 мл вода или мляко и приемайте 1-3 пъти дневно.За постигане на оптимални резултати може да приемате до три пъти дневно, в съчетание с вашият режим на тренировки.

Food supplements

Content                                   2270 Grams
Serving Size                           30 Grams 
Serving per pack                   75,5
Recommended daily use: 1 serving

Nutrition Information per 30 Grams

Calories 120 kcal
Total Fat 1 g
Saturated Fat <0.5 g
Trans Fat 0 g
Cholesterol 18 mg
Sodium 172 mg
Potassium 230 mg
Total Carbohydrate 6 g
Dietary Fiber 1 g
Sugars 2 g
Protein 21 g
Vitamin A 0 mg
Vitamin C 0 mg
Calcium (naturally occurring)  100 mg
Iron 0 mg

Ingredients:

WHEY Blend 80% (Ultra and Micro-Filtered Whey Protein Concentrate, Cold-Filtered Whey Protein Isolate), Soy Protein Isolate 20%, Skim Milk Powder, Carob Powder (for Chocolate Flavor only), Glycine, Glutamine Peptides, Soy Lecithin, Natural and Artificial Flavoring, Cellulose Gum, Sucralose, Acesulfame K, Citric and Malic Acid (for Strawberry Flavor only), Color (Carmine; for Strawberry Flavor only).

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.  

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение