Кошница

HealthyCo

За компанията HealthyCo

HealthyCo се стремят да направят света по-здравословен. Смятат, че да бъдеш здрав не трябва да е толкова трудно. Трябва просто да се намери баланс и да се направи разумен избор. Ето защо те искат да ни улеснят в избора на начин на живот, който е устойчиво интелигентен и здравословен (или hälsosmart, както казват в Швеция) без компромиси по навици, вкус или цена.

Защо да избера HealthyCo?

HealthyCo  предлагат гама от достъпни, но вкусни ежедневни качествени продукти, които винаги са без добавена захар и палмово масло и са колкото е възможно по-органични. Правейки HealthyCo очевидният избор за съзнателни хора, които искат да живеят устойчив и здравословен живот.

Какви основни продукти предлага HealthyCo?

HEALTHYCO PROTEINELLA 400 GR. - Протеинов лешников крем с шоколад без добавена захар и палмово масло, обогатен с протеин

HEALTHYCO PROTEINELLA 200 GR. - Протеинов крем с полезни хранителни вещества - суроватъчен протеин, фибри и витамини. 


Защо да закупя от Protein4e.com ?

Ние предлагаме висококачествени продукти на изключително достъпни цени. Гарантираме на 100% за произхода и качеството на всеки един закупен продукт.
През годините сме доказали, че поставяме нуждите и желанията на нашите клиенти на първо място и тяхната удовлетвореност за нас е най-важна.
Нашият екип от специалисти е насреща ако имате нужда от консултация за избора на продукт.

Очакваме Ви!

Няма добавени продукти в тази категория.

Политика за бисквитки
Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe.
C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸитe“.
Прочети повече..