Кошница

Gym Beam L-Leucine 500 gr.

Gym Beam L-Leucine 500 gr.
-24 %
Gym Beam L-Leucine 500 gr.
36.90лв.
27.90лв.
без ДДС: 27.90лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Подпомага растежа на чиста мускулна маса
✔ Ускорява възстановителните процеси
✔ Увеличава издържливостта и общата произдовителност
✔ Стимулира синтеза на протеини
✔ Осигурява антикатаболна защита
✔ Активира mTOR

Gym Beam L-Leucine е аминокиселинна хранителна добавка, която е мощно средство за изграждане на чиста мускулна тъкан и ефективно средство за запазване на вече изградената мускулна маса.

Gym Beam L-Leucine съдържа в неподправен чист вид и с фармацевтично качество 100 % L-левцин. Левцинът е една от трите аминокислеини с разклонена верига (BCAA) и притежава уникалното свойство да стимулира протеиновия синтез на скелетните мускули.

L-левцин се явява незаменима аминокиселина и не може да бъде синтезиран от тялото, поради тази причина трябва да се набавя допълнително под формата на хранителна добавка.

Gym Beam L-Leucine стимулира производството на хормон на растежа (HGH), което е от изключително значение в спорта. Спомага за възстановявана на тъканите, в това число и на мусулната. Левцинът подпомага и инсулиновата чувствителност, като създава условия за удължено отделяне на хормона инсулин, което създава предпоставка за по-висок анаболен ефект върху човешкия организъм.

Gym Beam L-Leucine е от голямо значение, за постигането на положителен азотен баланс, което ще стимулира изграждането на чистата мускулна маса.

Начин на употреба: 

Приемайте 1 доза (1гр.) 1-3 пъти дневно. Препоръчително е да не се приема самостоятелно, а в комбинация с други аминокислини.

Food supplements

Content                                                          500 gr.
Serving Size                                                  1gr
Serving per pack                                            500
Recommended daily use:                              1 serving

Nutrition Fact For 1 Grams

L-ceucine    1000 mg

Other Ingredients:

Version PURE  100% Leucine

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.  

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Коректно обслужване
Над 10 000 доволни клиенти. Винаги може да разчитате на коректно обслужване, истински качествени продукти и реални пазарни цени.
Качество
Protein4e.com гарантира за качеството и произхода на всеки продукт. Работим с директен внос без посредници, това ни осигурява достъп до сертифицирани продукти и реални търговски цени.
Бърза доставка
Осигуряваме бърза и адекватна доставка на възможно най-достъпни цени. Имаме грижата да достигне до вас навреме и отговори на всичките ви очаквания.
Имаш въпроси?
Можете да се консултирате с нас винаги, когато имате общ или специфичен въпрос. Нашите консултанти ще ви осигурят коректна и полезна информация за всеки продукт. Ако имате съмнения, не се колебайте да ни потърсите 0896801269