Кошница

Gym Beam Creatin TABS 200 tabs.

Gym Beam Creatin TABS 200 tabs.
-34 % Разпродаден
✔ Увеличава общата сила
✔ Увеличава наличността на мускулна енергия (ATP)
✔ Увеличава производителността (повече серии и повторения)
✔ Насърчава наддаването на тегло
✔ Намалява времето за възстановяване след тренировка
✔ 1 таблетка = 1500 мг креатин монохидрат

Gym Beam Creatin TABS - Креатин монохидрат на таблетки за повишаване на здравината, мускулната маса и ефективността

Креатин монохидрат и физическата активност?

Креатин монохидратът спомага за ресинтеза на АТФ, непосредствен източник на енергия в мускулите. Тъй като мускулните влакна съдържат АТФ само за няколко мускулни потрепвания, останалата част от АТФ се доставя на мускулите. Креатинът действа върху механизмите на АТФ, като доставя фосфатен йон, като по този начин увеличава необходимата наличност на АТФ за мускулите по време на интензивни тренировки.

Креатинът е ендогенно вещество (намира се главно в червените мускулни влакна, но присъства и в мозъка и сърцето). Малко количество креатин може да се създаде от човешкото тяло или да се получи от храни като червено месо или риба, но съдържанието му намалява при готвене. Може да се произвежда от естествени аминокиселини, като глицин, аргинин и метионин в черния дроб, бъбреците и панкреаса, когато приемът му от хранителни източници е нисък. Говорейки за добавките с креатин, трябва да кажем, че е необходимо мускулните клетки да започнат да съхраняват необходимото количество креатин. Следователно, трябва да започнете своя креатинов цикъл чрез така наречената фаза на зареждане, след това фаза на поддържане, и накрая трябва постепенно да намалите дневния прием на креатин. 

Креатинът поддържа производителността, силата, синтеза на протеини и увеличава мускулния обем. Може да се смесва с въглехидратни и протеинови напитки.

Начин на употреба: 

Като хранителна добавка приемайте 3 таблетки дневно - преди и/или след тренировка.

Приемайте в комбинация с прости въглехидрати.

Food supplements

Content                                                           200 Tablets
Serving Size                                                    1 Tablet
Serving per pack                                             200
Recommended daily use:                               1 serving

Nutrition Facts For 1 Tablet

Creatine monohydrate 1500 mg

Ingredients:

Creatine monohydrate, filler (microcrystalline cellulose E460), anti-caking agent (calcium phosphate E341, magnesium stearate E470b).

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0875313100.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.
Точната сума на доставка може да видите след като добавите желаните от вас продукти в кошницата и посочите данните си за доставка. 
Доставката се изчислява автоматично чрез модула на съотвения куриер в кошницата. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА предлагаме за поръчки над 250лв до офис на СПИДИ.
Всички поръчки под 250лв заплащат доставка.

ВНИМАНИЕ: в случай, че някой от модулите изчисли доставка 0.00лв за поръчка на стойност под 250лв. означава, че най-вероятно модула в момента НЕ работи правилно. В тези случаи доставката ще бъде изчислена отделно, а вие ще бъдете уведомени от наш служител за сумата по доставката.

Моля, прочети Пълните условия за доставка.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Съхранявайте на място, недостъпно за деца! 

  • Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате заболяване.

  • Protein4e.com не носи отговорност за несъответствие в очакванията на потребителя за вкус, цвят и консистенция на хранителната добавка.

  • Производителите непрекъснато променят спецификациите на продуктите. Макар да се опитваме да поддържаме актуални описанията на продуктите, те не отразяват непременно най-новата информация, предоставена от производителя. Ние не носим отговорност за неправилни или остарели описания на продукти и/или изображения. 
  • Възможно е да има грешки в описанието на продуктите или в отбелязания срок на годност, както и да има разминавания между изображението на продукта в сайта и реалния продукт.  За подобни случаи, не носим отговорност.