Кошница

FA Nutrition Tri-Creatine Malate 300 gr.

FA Nutrition Tri-Creatine Malate 300 gr.
-47 % Разпродаден
FA Nutrition Tri-Creatine Malate 300 gr.
29.90лв.
15.90лв.
без ДДС: 15.90лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Научно доказано, е че креатинът увеличава силата при кратки, експлозивни движения

✔ Подпомага изграждането на чиста мускулна маса

✔ Увеличава енергията и силата
✔ Балансира нивата на протеин и гликоген
✔ Подпомага производството на червени кръвни телца
✔ Увеличава спортните постижения
✔ Подтиска появата на умора
FA Nutrition Tri-Creatine Malate е хранителна добавка предназначена за спортисти, доставяща на организма високо количество креатин под формата на три-креатин малат, таурин и витамин В6.


Креатинът подпомага физическата активност по време на интензивно и продължително натоварване. Увеличава мускулната сила и издържливост, благодарение на което се поддържат нивата на свободния тестостерон. Също така е доказано, че е изцяло безопасен! Полезният ефект на продукта е наблюдаван при прием от около 3 грама дневно, който спомага на талото да генерира повече производителност и да се възстановява по-бързо и по-качестено. 

FA Nutrition Tri-Creatine Malate е нова формула на креатин монохидрат, при която към креатиновите молекули са прикрепени Яблъчна киселина. Нарича се така, защото съединението е направено от три креатин молекули, прикрепени към една молекула на ябълчна киселина 

Три-креатин малат е получен от глицин, аргинин и метионин и помага да се произвежда и разпространява ATP - аденозин три-фосфат, който е отговорен за мускулните контракции.

Освен това FA Nutrition Tri-Creatine Malate е обогатен и с таурин. Тауринът от своя страна играе ролята на инсулинов агент, което означава, че може да усили метаболизма на глюкозата и аминокиселините. Тауринът подобно на креатина увеличава обема на клетката. Благодарение на което се подобрява транспортирането на хранителни вещества към мускулната тъкан, както и отстраняването на отпадните продукти от мускулната дейност. Освен това тауринът подпомага мускулното съкращение и предпазва от нежелани мускулни спазми.

От FA Nutrition са добавили и витамин В6, който е обвързан с множество процеси и благоприятно въздействие в човешкото тяло, особенно при силно физическо натоварване.

Начин на употреба:

Разбъркайте 1 мерителна лъжица (5 грама) в 250-300ml вода. Според необходимостта приемайте 1-2 дози дневно.

Food Supplements

Content                                 300gr
Serving size                          5gr
Servings per pack                 60
Recommended daily use:     1 serving

Nutrition Facts For 5 grams

Tri-creatine malate 4.5 g
of which creatine 3.4 g
Taurine 0.5 g
Vitamin B6 1 mg

Ingredients: Tri-creatine malate, flavouring 2,3,4 , taurine, flavouring 5,6,7,8 , red beet concentrate 5,8 , sweeteners (sucralose, acesulfame  K) 2,3,4,5,6,7,8 ,  red  beet  concentrate 2,6,7 ,  colour  (E163 6,7 ,  E160a 3 ,  E132 2,4 ),  anti-caking  agent  (silicum  dioxide),  vitamin  B6  (pyridoxine  hydrochloride).

 Available ­flavours: Pure 1 , Berry 2 , Peach 3 , Bilberry 4 , Raspberry 5 , Blackcurrant 6 , Cranberry 7 , Strawberry 8

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.  

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение