Кошница

JNX Sports The Ripper 150gr.

JNX Sports The Ripper 150gr.
JNX Sports The Ripper 150gr.
-23 %
JNX Sports The Ripper 150gr.
JNX Sports The Ripper 150gr.
JNX Sports The Ripper 150gr.
51.90лв.
39.90лв.
без ДДС: 39.90лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Супер мощен фет бърнър
✔ Бързодействащи съставки
✔ Подпомага изгарянето на мазнини
✔ Засилва енергията и фокуса
✔ Стимулира обмяната на веществата
✔ Контролира апетита
✔ Мощен антиоксидантен ефект
✔ Опаковка за 30 дена
Ето, че познатият ви Cobra Labs The Ripper  вече тук!, благодарение на JNX Sports!

JNX Sports The Ripper е един от най-ефективните и бързодействащи фет бърнъри на световния пазар. Тази формула се отличава с уникален ефект и чудесен вкус се разтваря за секунди и започва да действа още с първата доза. Това е фет бърнърът, който можете да усетите!


Формулата Cobra Labs The Ripper съдържа бленд от концентрирани съставки, които са предназначени да контролират апетита и да изгорят мазнините. А в същото време, повишава енергииният баланс през целия ден, без пикови сривове.

Cobra Labs The Ripper съдържа бленд Extreme Muscle Fuel. Една от съставките в бленда е бета-аланин, който е известен със свойството си да неутрализира действието на млечната киселина, като същевременно регулира pH-то в мускулите, което допринася за увеличаване на издържливостта по време на тренировка. Тауринът е също аминокиселина, която стимулира енергийното производство в организма. Екстракта от гуарана в комбинацията с кофеин има мощен термогенен ефект, който засилва метаболизма и изгарянето на мазнините. Кофеинът стимулира и нервната система, като по този начин увеличава енергията и концентрацията.  Малиновите кетони имат доказан ефект върху разграждането на мазнините, както и пречат на тяхното натрупване.

Другият бленд е Ripper Shred Matrix. В него е включена аминокиселината Ацетил л-карнитин хидрохлорид, която се явява една от най-ефективните формули на аминокиселината. Нейното действие е да транспортира мазнините до митохондрите в червените мускулни влакна, където те биват изгаряни като енергия. Екстрактът от зелено кафе, подобно на малиновите кетони, има изразен липотропен ефект. Зеленият чай в блендата пък е мощен антиоксидант който неутрализира свободните радикали, получени при окисляването. В продукта също така се съдържат и екстракти от канела и маслинови листа.

Начин на употреба: 

Приемайте по 1 доза (5гр), разтворена в 150-200мл вода 20-30 мин преди закуска. След 5-6 часа може да приемете още 1 доза. За най-добри резултати приемайте в продължение на 60 дни и в комбинация с хранителен режим и тренировки. Не превишавайте 2 дози в рамките на 24 часа.

Food supplements

Content                                   150 Grams
Serving Size                           5 Grams (1 Scoop)
Serving per pack                   30
Recommended daily use: 1 serving

Nutrition Facts For 5 Grams

Vitamin C 45 mg
Vitamin B12 25 mg
Pantothenic Acid 4 mg
Chromium 100 mcg
(As Chromium Picolinate)
   
Extreme Muscle Fuel 2051 mg
Beta-Alanine, Guarana Seed Extract (47% Caffeine), Raspberry Ketones, Caffeine Anhydrous


Ripper Shred Matrix 1106 mg
Taurine, Acetyl L-Carnitine HClGreen Coffee ExtractGreen Tea Leaf ExtractCinnamon Bark ExtractOlive Leaf Extract (40% Oleuropein)  

Other ingredients:

Citric Acid, Natural Flavours, Calcium Silicate, Silicon Dioxide, FD&C Yellow #5, FD&C Blue #1. Please Note: Nutritional facts and ingredients may vary slightly between flavours.

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка в