Кошница

BetterYou D3000 Daily Vitamin D Oral Spray 15 ml.

BetterYou D3000 DLux Oral Spray 15 ml.
-24 % Разпродаден
BetterYou D3000 Daily Vitamin D Oral Spray 15 ml.
23.00лв.
17.50лв.
без ДДС: 17.50лв.

Опции

087 5313100 Поръчай по телефон
✔ Доставя 3000 IU (75 μg) биодостъпен витамин D3
✔ Висока абсорбация
✔ Изключително лесен начин на прием
✔ Поддържа здравето на костите, зъбите и имунната система
✔ 100 дневни дози в една опаковка
✔ 100% естествен аромат на мента
✔ Подходящ за вегетарианци

BetterYou D3000 Daily Vitamin D Oral Spray - Витамин Д3 3000IU Орален спрей

Бетър Ю Интра Орален Спрей с Витамин D осигурява оптимална дневна подкрепа на организма с витамин D под формата на спрей.

Специалната му формула доставя витамина директно в кръвта, като заобикаля храносмилателната система. Продуктът е микро-емулгиран до оптимален размер на капчиците, което осигурява ефективна абсорбция, удобство и скорост, каквито други добавки с витамин D нямат. 

Предназначение Витамин Д3 3000IU Орален спрей BetterYou

  • подкрепя здравето на имунната система
  • поддържа здравината на костите и зъбите
  • допринася за нормалната мускулна функция
  • регулира нивата на хормоните

BetterYou D3000 Daily Vitamin D Oral Spray е подходящ за вегетарианци и е официално одобрен от Вегетарианското общество.

Витамин D3, съдържащ се в продукта се извлича от ланолин, който се съдържа във вълната на овце, живеещи в Австралия. В самата хранителна добавка няма ланолин. Процесът на извличане на витамина от вълна прави този конкретен продукт непригоден за тези, които желаят да следват строга веганска диета.

Малко повече за компанията BetterYou

BetterYou е британска компания, която въвежда иновативно производство на орални витaминни спрeйове и трaнсдермални магнeзиеви продукти. Всеки неин продукт съчетава изключително висока бионаличност, гарантирана посредством използването на най-ефективни механизми. Активните съставки работят заедно помежду си без никакви противопоказания.

Голяма част от таблетките и капсулите не се абсорбират при първична обработка от храносмилателната система. Интра-оралният спрей е ефективен метод, чрез който активната съставка се доставя директно в кръвния поток, без да попада в храносмилателната система.

Спреят произвежда струя от малки капчици, които се доставят в устата и веднага се абсорбират. Те са перфектно балансирани и получени чрез специална технология - микро-емулгиране. Научно е доказано, че хранителните вещества доставени под формата на спрей, се абсорбират най-малко с 50% по-бързо, отколкото тези под формата на традиционните таблетки или капсули.

Оралните спрейове BetterYou са създадени така, че да се абсорбират през мукозната мембрана в устата. Проведени са клинични опити в Кардифския университет, които установяват, че най-ефективната област за абсорбция е вътрешната страна на бузата. Следователно формулата на оралните спрейове е специално създадена, за да осигури оптимално и гарантирано незабавно усвояване от тази област.

Пръскането на спрея върху храна или в напитка би означавало, че спреят ще се обработи от храносмилателната система, вместо да премине през мукозните мембрани в устата.

BetterYou имат уникален подход към абсорбцията, доставката и тестването на стабилността. Използват естествени, хранителни продукти и съставки, винаги когато това е възможно.

Експертите от BetterYou™ настойчиво и непрекъснато се опитват да намерят нови начини за създаване на продукти, които да бъдат възможно най-приемливи за всичките им клиенти.

Начин на употреба:

Разклатете добре преди всяка употреба. Натиснете 3 пъти, за да изтече течността. Внимателно впръскайте в устата или от вътрешната страна на бузата за по-добра абсорбция. Използвайте едно впръскване дневно или според указанията на Вашия лекар.

Не е необходимо да се приема с храна или вода.

Може да се впръсква по всяко време на деня.

Не съдържа изкуствени оцветители и ароматизатори.

Може да се използва от хора, страдащи от целиакия, диабет или синдром на раздразнените черва.

Подходящ за употреба по време на бременност и кърмене. За лица над 15 години.

След отваряне, използвайте в рамките на 6 месеца.

Съхранявайте при стайна температура и далеч от пряка слънчева светлина. Пазете от деца.

Food supplements

Content                                                        15 ml.
Serving Size                                                 1 spray
Serving per pack                                         100 
Recommended daily use:                           1 serving

Amount per 1 serving (1 spray)  

Vitamin D3 3000IU / 75μg 1500%

Ingredients:

Water, xylitol, acacia gum, cholecalciferol (vitamin D3), sunflower lecithin, citric acid, preservative: potassium sorbate, peppermint oil.

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като доставката с