Кошница

Armageddon Sports Ластик за упражнения със средно съпротивление 20 кг

Armageddon Sports Ластик за упражнения със средно съпротивление 20 кг
Разпродаден
Armageddon Sports Ластик за упражнения със средно съпротивление 20 кг
20.00лв.
без ДДС: 20.00лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


Armageddon Sports Ластик за упражнения със средно съпротивление 20 кг

Ластика за упражнения Armageddon Sports дава възможност за кардио плюс тонизиране за постигането на още по-дибри резултати. Произведен е от висококачествен материал и има меки, комфортни ръкохватки. Предназначен е за стягане и оформяне на мускулите по цялото тяло. Подходящ за трениране на всички части на тялото. Силата на съпротивление е около 20 кг.

Дължината на ластика е 150 см. Може да се разтяга до 3 пъти дължината си.

Защо Armageddon Sports?

Ще ви помогне да укрепнете и да станете по-силни - ластикът на компания Armageddon Sports (и тренировките със съпротивление 20 килограма) ще повиши постепенно вашата сила и издръжливост. С него можете да натоварвате както по-малките, така и по-големите мускулни групи на цялото тяло. Ще ви помогне да се стегнете и тонизирате.

Отлично качество и супер удобство - произведен от висококачествени материали, продуктът ще ви предостави максимален комфорт, за да можете да се посветите изцяло на вашата тренировка. Дълъг е цели 150 см, които са повече от достатъчни за изпълнението на множество разнообразни упражнения.

Ще ви осигури тренировка с умерена степен на съпротивление - идеален е за спортисти, които желаят да видят бързи и качествени резултати. Може да се използва както за упражнения за долна, така и за тренировка на горна част на тялото.

Марката „Armagedon sports” – произвежда висококачествени продукти, които превръщат в отличен избор за хора, решени да инвестират в своето добро здраве.Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.  

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Коректно обслужване
Над 10 000 доволни клиенти. Винаги може да разчитате на коректно обслужване, истински качествени продукти и реални пазарни цени.
Качество
Protein4e.com гарантира за качеството и произхода на всеки продукт. Работим с директен внос без посредници, това ни осигурява достъп до сертифицирани продукти и реални търговски цени.
Бърза доставка
Осигуряваме бърза и адекватна доставка на възможно най-достъпни цени. Имаме грижата да достигне до вас навреме и отговори на всичките ви очаквания.
Имаш въпроси?
Можете да се консултирате с нас винаги, когато имате общ или специфичен въпрос. Нашите консултанти ще ви осигурят коректна и полезна информация за всеки продукт. Ако имате съмнения, не се колебайте да ни потърсите 0896801269