Кошница

Universal Nutrition Animal Pak 342 gr.

Universal Nutrition Animal Pak 342 gr.
Разпродаден
Universal Nutrition Animal Pak 342 gr.
68.00лв.
без ДДС: 68.00лв.

Опции

0896 801 269 Поръчай по телефон


Мощен имуностимулатор

Подобрява здравето на костната система

Укрепва мускулната тъкан

Повишава енергията и издържливостта

Подобрява метаболизма

 ✔Ускорява възстановителните процеси

Подпомага дейността на храносмилателната система

Благоприятно въздейства върху нервната и сърдечно-съдовата системи


Universal Nutrition Animal Pak е висококачествен комплекс от жизненоважни витамини и минерали под формата на прах, който подобряват цялостното благосъстояние на организма, насърчава имунната система и активизира мускулните процеси. Съдържа високоефективен комплекс от белтъчини, аминокиселини, витамини, минерали и храносмилателни ензими.
Подпомага за увеличаване на силата и издържливостта, а това осигурява нарастване на мускулната маса.

Universal Nutrition Animal Pak е най-избираният витамино-минерален комплекс от професионални бодибилдъри и професионални атлети и няма достоен съперник на пазара в това отношение през последните 27 години!

Една доза ви осигурява комбинация от над 60 жизнено важни аминокиселини, витамини, минерали, билки и мастни киселини за постигане на максимален мускулен обем, сила и издържливост.

Огромните количества витамини и минерали, който Animal Pak ви осигурява, носят допълнителни анаболни ползи. Освен това ускорява и подобрява протичането на биохимичните процеси в организма, като насърчава изхраждането на мускулна маса.

Universal Nutrition Animal Pak има важна роля и за клетъчното делене на мускулната тъкан, подобрява синтеза на пртеините в организма и укрепва здравето на съединителната тъкан и костната система. Стимулира имунната система, има силно антиоксидантно действие и неутрализира вредното действие на свободните радикали.

Universal Nutrition Animal Pak има важна роля и за правилното усвояване и метаболизиране на въглехидратите, протеините и мазнините от организма, като по този начин стимулира изграждането на чиста мускулна тъкан. Продуктът съдърржа и комплекс от минерали, които повишават плътността на костите, подобряват здравето на зъбите и имат благоприятно въздействие върху нервната система. Магнезий и цинк контролират хормоналния баланс, оказват подкрепва върху сърдечно-съдовата система и насърчават имунната система.

Освен това, витаминният комплекс, предпазва мускулната тъкан от увреждане, съдейства за добра хидратация на организма и има благоприятно въздействие върху храносмилателната и нервната системи и оказва подкрепа в процесите на възстановяване.

В допълнение формулата съдържа и стимулатори за по-добро въздействие, като - пиридоксин алфа-кетоглутарат (PAK), карнитин, липотропни вещества, L-аргинин, алфа липоева (тиоктова) киселина, сибирски женшен и др. Тези активни съставки увеличават енергията като стимулират изгарянето на излишните телесни мазнини, имат силно имуностимулиращо действие и оказват подкрепа върху сърдечно-съдовата система.

Начин на употреба: Приемайте 1 доза (2 меритлени лъжици) сутрин по време на хранене. При високо интензивен начин на живот и физическа активност приемайте 2 дози, в интервали между 4 и 12 часа.

Food supplements
Content                                                           342gr.
Serving Size                                                   15.53gr (2 scoops)
Serving per pack                                             22
Recommended daily use:                               1 serving

Nutrition Facts For 15.53 grams
Calories                                                                      24kcal
Total Carbohydrate                                                      3 g
Dietary Fiber                                                              0.3 g
Protein                                                                      3 g
Calcium