Кошница

USP Labs Modern BCAA+ 535 gr.

USP Labs Modern BCAA+ 535 gr.
-50 %
USP Labs Modern BCAA+ 535 gr.
85.00лв.
42.90лв.
без ДДС: 42.90лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


Етикети: USP Labs, BCAA, BCAA 8:1:1
✔ Специфичното съотношение 8:1:1 
✔ Електролити за перфектно усвояване и бързо напускане на стомах
✔ Ултра-микронизирани - разтварят се без остатък
✔ НЕ съдържат изкуствени оцветители
✔ НЕ съдържат изкуствени ароматизатори
✔ Страхотен вкус
✔ 30 дози в опаковка

USP Labs Modern BCAA+ - Нова още по-добра формула с верижно разклонени аминокиселини, електролити и патентованата формула Л-Аланил-Л-Глутамин със страхотен вкус и перфектна разтворимост!

USP Labs Modern BCAA+ е перфектно съзадена формула от аминокиселини с разклонена верига, в научно обосновано съотношение  8:1:1. Подобряват възстановяването, увеличават силата, подобряват визията. Спомагат за качването на чиста мускулна маса и изгаряне на мазнините.

Аминокиселинната формула е предназначена за оптимизиране на следтренировъчното възстановяване и стимулиране на анаболните процеси! Тя е иновативна като технология, мощна като действие, невероятна като вкус и отлична като разтворимост. Не съдържа изкуствени оцветители и ароматизатори. В нея няма и Л-глутамин.

Л-глутаминът наистина действа синергично с ВСАА. Но в същото време около 65% от свободния глутамин се усвоява преди да навлезе в мускулите. Затова в Modern BCAA+ е вложен Sustamine™ или така наречения Л-аланин-Л-глутамин (глутаминов дипептид). Той е с по-добра разтворимост и по-стабилен. Ползва различен транспортен механизъм и така достига в много по-големи количества до кръвния поток и до скелетната мускулатура. И е в точното количество, в което работи, без да се опитва да измества основното за този суплемент – разклонените верижно аминокиселини.    

USP Labs Modern BCAA+ не е забравена и специална патентована формула, внасяща в тялото ви необходимите електролити. Те създават оптималния воден баланс, чрез който протича обменът на хранителни вещества, и най-добрата среда за разпространение на нервните импулси. Това пък осигурява необходимите мускулни контракции.

А що се отнася до синтетичните оцветители и ароматизатори – Modern BCAA+ ви ги спестява, защото при често приемане организмът спира да ги преработва и трудно започва да ги изхвърля. Те се натрупват в него и го затлачват. Не точно това е целта на този продукт.

Вие искате да увеличите бързината на възстановяването и нарастването на мускулната маса? Искате експлозивно увеличение на енергията, необходима за тренировки? Цените добрия вкус на приеманите суплементи и безостатъчната им разтворимост? Затова с радост ви препоръчваме USP Labs Modern BCAA+ Bonus Size.

Ако се чудите, кога е най-удачно да приемате аминокиселини BCAA, то със сигурност отговорът е един - винаги около вашата тренировка нуждите на организма ви са най-завишени от прием на BCAA. Причината за това е, че мускулите ни използват BCAA като един от основните източници на енергия за съкращения на мускулните фибри. Друга основополагаща причина за популярността на аминокиселините BCAA е факта, че те съставляват една голяма част от цялостния строеж на мускулната тъкан и поради тази причина те са винаги толкова ефективни, защото давате на организма лесно усвоим материал, който е важна част от неговия строеж.

Приемът на Modern BCAA + по време на тренировка помага на организма ни да премине към по-анаболно състояние, което означава, че катаболните процеси в тялото ще бъдат занижени и анаболните ще са в по-високи стойности. Анаболните процеси са тези, които образно казано играят ролята на изграждащи, а катаболните са процесите, които спомагат за разпадането. Регулираните нива на тези два процеса и най-вече по-високите нива на анаболни състояния, позволяват тялото ни да образува повече мускулна маса и така ефектът на Modern BCAA върху натрупването на чистата мускулна маса е видим и достижим от всички употребяващи продукта.

Опитайте тази формула сега и едва ли ще потърсите вече друга!

Начин на употреба: 

Смесете 1 доза (17.85гр = 2 мерителни лъжици) с 550-650 мл. вода и разбъркайте енергично за около 30 секунди. 

Пийте на глътки по време на тренировка, атлетическо състезание или интензивно физическо натоварване. Можете да приемете допълнителна доза веднага след тренировка или винаги, когато се нуждаете от допълнителна доза аминокиселини.

Food supplements

Content                                                           535 Grams
Serving Size                                                    17,85 Grams
Serving per pack                                             30
Recommended daily use:                               1 serving

Nutrition Facts For 17,85 Grams

Sodium 120 mg
Potassium 100 mg
Proprietary Blend 15000 mg
Micronized 8:1:1 BCAA Blend: Micronized L-Leucine, L-Isoleucine, L-Valine    
L-Alanine    
Taurine    
L-Lysine HCl    
Glycine    
L-Alanyl-L-Glutamine (Sustamine™)
Electrolyte Blend 654 mg
Sodium Citrate    
Potassium Chloride

Other ingredients

Citric Acid, Natural and Artificial Flavors, Sucralose, Silicon Dioxide.


Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@pro