Кошница

Swanson L-Carnitine 100 tabs.

Swanson L-Carnitine 100 tabs.
-43 %
Swanson L-Carnitine 100 tabs.
  • Marka: Swanson
  • Срок на годност: 30.05.2021
44.00лв.
24.90лв.
без ДДС: 24.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Ускорява изгарянето на телесните мазнини
✔ Увеличава енергията и производителността
✔ Поддържа здравето на сърдечно-съдовата система
✔ Насърчава възстановяването
✔ Swanson USA - №1 хранителни добавки за 2011г

Swanson L-Carnitine е любимата аминокиселина на културисти и хора, спазващи хранителни режими. Изгорете мазнините и стимулирайте мускулите си. 

Отключете потенциала си за стройно, мускулесто тяло с Л-Карнитин на Свансон! Фаворит сред диетолози и културисти, тази невероятна аминокиселина помага на тялото да изгаря мазнини и да стимулира мускулите за ефективни, продуктивни тренировки.

Изгарянето на мазнините и тяхното превръщане в енергия ще бъде по-лесно от всякога с Л-карнитина на Суонсън! Тази добавка е важна част от програмата на всички, които искат да бъдат заредени с енергия, както и на тези, които тренират и искат да имат добре оформено тяло. Л-карнитинът на Суонсън е чиста аминокиселина, която гарантирано ще ви помогне и за бързото и ефективно регулиране на телесното тегло и ще се погрижи за правилното функциониране на вашето сърце.

Защо е необходимо да приемаме Л-Карнитин?

Л-карнитинът e препоръчителен за употреба от всички, които са изложени на потенциална опасност от недостиг на тази важна аминокиселина. Такъв дефицит може да се появи при хора, които страдат от някои генетични заболявания или приемат определени лекарства, напр. такива за потискане на гърчове. Л-карнитинът се среща предимно в продукти от животински произход. Именно