Кошница

SmartShake Original Series Neon Blue

SmartShake Original Series Neon Blue
-26 % Разпродаден
087 5313100 Поръчай по телефон


  • ·        Оригинален SmartShake
  • ·        Възможност за съхранение на хапчета и прахове
  • ·        Изработен от BPA пластмаса
  • ·        Несравним дизайн
  • ·        Отделение за таблетки и капсулиSmartshake Original Series е едновременно бутилка за пиене, шейкър и контейнер за носене на хранителни добавки. Голямото отделение в горната част е идеално за течности, докато средното отделение работи добре като хранилище за протеинов прах. По-малкото отделение в долната част е идеално за съхраняване на витамини, добавки или здравословни закуски като ядки, плодове и семена.


За да използвате Smartshake Original Series като шейкър, трябва само да добавите продуктите си и да разклащате според инструкциите на производителя на напитката. Уверете се, че капакът е затворен плътно, преди да разклатите.


Smartshake Original Series е по-компактен, по-лек и много по-удобен от всички други шейкъри на пазара. Приляга към ръката и е изключително удобен, заради издължената си форма и Slim дизайн!


Smartshake Original Series е безопасен за измиване в миялна машина. Това е така защото материалът, от който е направен е безопасен. Не съдържа токсични съединения, които могат да се открият в ниско качествените полимерни материали.


Smartsh