Кошница

Prozis Kinesio Tape 5 m.

Prozis Kinesio Tape 5 m.
Prozis Kinesio Tape 5 m.
19.90лв.
без ДДС: 19.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Облекчава болките от остри травми
✔ Намалява подуването и възпалението, чрез засилен лимфен дренаж
✔ Ускорява възстановяването, чрез подобряване на притока на кръв към засегнатите тъкани
✔ Възстановява нормалната работа на травмиран мускул
✔ 96% памук о 4% спандекс
✔ До 170% еластичност
✔ Ширина: 5 cm.
✔ Дължина: 5 m.

Prozis Kinesio Tape представялва кинезио лента, подпомагащи терапевтично функционалния подход към миофасциналната дисфункция, болките и тяхната модулация.

Упoтpeбaтa на Prozis Kinesio Tape e yлecнeнa, тъй ĸaтo  ce пocтaвят бeзпpоблемно.  Teзи лeнти cпoмaгaт зa пpeдcтaвянeтo пo вpeмe нa физичecĸa aĸтивнocт, oблeĸчaвaт бoлĸитe и пoдпoмaгaт възcтaнoвявaнeтo.

Кинезио лентите стабилизират мускулите и ставите, значително помага за възстановяването от спортни травми, като подобрява циркулацията и спомага за дренирането на засегнатите тъкани.

Кинезио лентата (кинезиотейп) е предназначена да предизвиква физиологични ефекти върху няколко системи на организма – кръвоносната, лимфната, нервната и скелетно-мускулната система.

Употребата на Prozis Kinesio Tape е широкоспектърна и може да се използва в няколко направления:

При травма: Кинезио лентата е особено полезна за травмите при спортисти (и не само). Тя може да се приложи по време на тренировката, веднага след настъпването на травмата. Нейната здравина дава възможност да се прилага с различна степен на напрежение, което осигурява възможност за движение на засегнатата област, но без допълнително натоварване и риск от усложняване.

За рехабилитация: Много често след прекомерно физическо натоварване се стига до изчерпване на силите. В такива случаи се налага мануална манипулация (форма на мануална терапия), като ефикасността от нея се увеличава значително с употребата на кинезио лента. Тя може да помогне за отпускане на меките

За правилна стойка: Кинезио лентата може да се използва за поддържане на правилна стойка и позиция на тялото. Правилната стойка може значително да намали болката в ставите, да ускори възстановяването и да намали риска от нарушения на опорно-двигател