Кошница

Olimp Perfect Skin Hydro-Complex® 30 caps.

Olimp Perfect Skin Hydro-Complex® 30 caps.
-31 % Разпродаден
Olimp Perfect Skin Hydro-Complex® 30 caps.
20.00лв.
13.90лв.
без ДДС: 13.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Перфектна кожа

✔ Hydro-Flex Skin (Хидро комплкес) – колаген, хиалуронова киселина и биотин

✔ Antioxidant Perfect Formula (Антиоксидантан формула)  - растителни екстракти, витамини и минерали

✔ Здрава съединителна тъкан

✔ Перфектна хидратация

✔ Подпомага пигментацията на кожата

Olimp Perfect Skin Hydro-Complex - Комплекс за силна и здрава кожа, коса и нокти

Olimp Perfect Skin Hydro-Complex® (Перфектна кожа хидро комплекс) е хранителна добавка за перфектна и здрава кожа, комбинираща две формули: Hydro-Flex Skin Complex и Antioxidant Perfect Formula. Комплексът е предназначен да съживи кожата и да поддържа нейната еластичност. Съдържа широк спектър от витамини, протеини и минерали, включително колаген, хиалуронова киселина, витамин С и различни други.

Кожата  е най-обширният орган на нашето тяло. Това е първата защитна срещу вируси, бактерии и вредни лъчения. Това е не само изолиращ слой, регулиращ температурата на нашето тяло, но и важен сетивния орган и място за синтез на витамин D. 

Фактори като: ултравиолетова радиация, замърсяване на околната среда и лоша диета благоприятстват образуването на свободни радикали в кожата, които причиняват неблагоприятни промени - разрушават молекулите на колагена, кожата става по-малко хидратирана и отпусната, появяват се бръчки. Ето защо храната ни е толкова важна и по-специално съдържащите се в нея активни съставки, които в подходящи количества подпомагат правилното функциониране на кожата.

Hydro-Flex Skin (Хидро комплкес) съдържа колаген, хиалуронова киселина, силициев диоксид и биотин.

Колагенът е източник на пептиди, свободни аминокиселини, които са основните компоненти на съединителната тъкан, както и кожата, ноктите и косата.

Хиалуроновата киселина изгражда извънклетъчната матрица на дермата, притежаваща свойството за свързване с вода.

Силициевият диоксид, съдържащ се в хранителната добавка, се разтваря в извънклетъчната матрица на дермата и свързва в него допълнителни количества вода.

Биотинът помага за поддържане на здрава кожа и спомага за поддържане на правилното състояние на лигавиците.

Antioxidant Perfect Formula (Антиоксидантан формула) съдържа екстракт от гроздови семена, екстракт от зелен чай, патентован витамин С комплекс PureWay-C®, витамин Е, цинк, мед,манган, селен, цистин, бета каротин и ликопен.

Силно концентриран екстракт от гроздови семена, съдържащ голямо количество проантоцианидини (OPC) и екстракт от зелен чай (EGCG) са високоефективни растителни антиоксиданти, които неутрализират свободните радикали, образувани в кожата.

PureWay-C® - патентован комплекс от витамин С и цитрусови биофлавоноиди. Витамин С помага за правилното производство на колаген, за да се гарантира правилното функциониране на кожата и помага за предпазване на клетките от оксидативен стрес.

Витамин Е помага да се предпазят клетките от оксидативен стрес.

Цинк, мед и манган, съдържащи се в Olimp Perfect Skin са под формата на силно абсорбируеми аминокиселини хелати. Цинкът допълнително участва в процеса на клетъчно делене и спомага за поддържането на здрава кожа. Манганът помага за правилното формиране на съединителни тъкани. Медът помага за поддържането на нормална пигментация на кожата.

Каротеноидните багрила - бета каротин и ликопен са естествени пигменти, открити в растенията и животните. В допълнение, бета-каротинът се превръща във витамин А и играе важна роля в процеса на клетъчна специализация.

Начин на употреба:

Приемайте по 1 капсила веднъж дневно с храна.

Food supplements

Content                                                           30 Capsules
Serving Size                                                    1 Capsule
Serving per pack                                             30
Recommended daily use:                               1 serving

Nutrition Facts For 1 Capsule

Hydro-flex skin complex:
Collagen 300 mg
Hyaluronic acid 25 mg
Silica 10 mg
Biotin 25 μg (50% *)

Antioxidant perfect skin formula:
Grape seed extract 50 mg
including: 95% proanthocyanidins 47.5 mg
Green tea extract 50 mg
Including:
98% polyphenols, 80% catechins, 55% EGCG
Patented vitamin C      44.5 mg
and citrus bioflavonoid PureWay-C®
including: vitamin C 40 mg (50% *)
Vitamin E 6 mg (50% *)
Zinc 7.5 mg (75% *)
Copper 500 μg (50% *)
Manganese 1 mg (50% *)
Selenium 27.5 μg (50% *)
Cystine 10 mg
Beta-carotene 1 mg
Lycopene 1 mg

Ingredients:

collagen (gelatin hydrolyzate), green tea extract, grape seed extract, mineral components: zinc diglycinate (Albion® zinc amino acid chelate), manganese bisglycinate (Albion® manganese amino acid chelate), copper diglycinate (Albion® copper amino acid chelate), selenium (IV) sodium), vitamins (L-ascorbic acid - PureWay-C®, DL-α-tocopheryl acetate - EE, D-biotin), sodium hyaluronate, colloidal silica, beta-carotene, lycopene, cystine, citrus bioflavonoids, microcrystalline cellulose - bulking agent, magnesium stearate - anti-caking agent, capsule (gelatin - capsule component, color: E 171)

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.