Кошница

Nuclear Atomic Whey 2270 gr.

Nuclear Atomic Whey 2270 gr.
Разпродаден
Nuclear Atomic Whey 2270 gr.
81.00лв.
без ДДС: 81.00лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!  • ·        23гр. протеин за доза
  • ·        Идеално средство за изграждане на мускулна маса
  • ·        Подпомага възстановителните процеси
  • ·        Подходящ за всекидневна употреба


 

Nuclear Atomic Whey е 100 % суроватъчен протеин концентрат създаден за всеки трениращ усилено, тъй като стимулира растежа на мускулна маса и подпомага възстановителните процеси след интензивни тренировки.


Суроватъчният протеин стимулира процеса на мускулен растеж и подобрява възстановяването на мускулните влакна. Има анаболен и катаболен ефект,които предотвратяват разграждането на вашата мускулна тъкан. Намаляват умората и ускоряват възстановяването на мускулите след тренировка.


Съдържащите се в Nuclear Atomic Whey  аминокиселини с разклонена верига (BCAA) и L-глутамин, директно задействат  тялото, за да изгражда повече  мускули,  а също така играят  важна роля при възстановяване на мускулите, и  за синтеза на протеини.


Nuclear Atomic Whey е изключително гъвкав и универсален протеин, който го прави лесен за използване по всяко време на деня. Той  е идеален не само  за смесване в  шейкове, но и за обогатяване на вашите хранения с висококачествен суроватъчен протеин.


Начин на употреба: разтворете 1 доза (30гр) във вода или обезмаслено мляко. В зависимост от вашите нужди, приемайте 1-3 дози дневно.


В тренировъчни дни: 1 доза след ставане, 1 доза 90 мин. преди тренировка и 1 доза вед