Кошница

NOW Foods Vitamin B-6 50 mg 100 tabs.

NOW Foods Vitamin B-6 50 mg 100 tabs.
-26 % Разпродаден
NOW Foods Vitamin B-6 50 mg 100 tabs.
18.90лв.
13.90лв.
без ДДС: 13.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Важен за добро психично и ментално здраве 
✔ Стимулиране на имунната система
✔ Намаляване нивата на хомоцистеин 
Без ГМО
✔ Гарантирано качество GMP

Now Vitamin B6 (Витамин B-6, Pyridoxine) е нужен за добро психично и ментално здраве. Жизненоважен за производството на хидрохлорна киселина и усвояването на протеините и мазнините. Поддържа баланса на калий и натрий в организма. 

Повишава клетъчната енергия и намалява чувството на умора и заедно с магнезия участва в нормалното функциониране на нервната система. Подпомага дейността на хормоните, в това число и на анаболните хормони. Участва в метаболизирането и възстановяването на мускулен и чернодробен гликоген, както и подобрява протеиновото усвояване. Освен това подпомага и дейността на кръвната плазма, като участва в производството на еритроцити (червени кръвни телца).

Витамин B-6 (Пиридоксин) е нужен на нервната система, нужен е за нормална мозъчна функция, за синтезата на РНК и ДНК, активира множество ензими, подпомага производството на антитела, подсилва имунната система. Витамин B-6 (Pyridoxine) помага срещу поява на ракови образувания, предотвратява атеросклероза. Освен това потиска образуването на хомоцистеин, който атакува сърдечн