Кошница

MusclePharm Combat Powder 1814 gr.

MusclePharm Combat Powder 1814 gr.
-23 % Разпродаден
MusclePharm Combat Powder 1814 gr.
89.90лв.
68.90лв.
без ДДС: 68.90лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Протеинова матрица от хидролизиран суроватъчен протеин, суроватъчен концентрат, казеин и яйчен албумин
✔ Успешно подпомага качването на мускулна маса
✔ Стимулира възстановителните процеси
✔ Съдържа комплексни ензими
 Подобрява усвояването на храната
 Подпомага храносмилателната система


MusclePharm Combat Powder е прецизно формулиран протеинов микс, който увеличава мускулната сила и маса и намалява времето за възстановяване. Продуктът съчетава суроватъчен протеин изолат и концентрат, суроватъчен протеин хидролизат, млечен протеин изолат и яйчен албумин.

MusclePharm Combat Powder е супер храна за вашите мускули и тяло, защото е направен така, че да може протеина да се разпределя и усвоява постепенно във времето. Това означава, че не само ще се имате протеин, вливащ се в кръвта ви бързо, но ще го получавате непрекъснато през следващите няколко часа (до 8 часа). Това се дължи на уникалният му състав, който включва:

Суроватъчният протеин изолат е един от най - добрите източници на протеин за вашето тяло, защото се абсорбира много лесно от тялото и директно за отрицателно време храни мускулите ви с необходимите вещества!

Частично хидролизираният протеин изолат увеличава покачването на чиста мускулна маса и същевременно подпомага функцията на инсулина и сърдечно-съдовата система.

Мицеларният казеин заедно с суроватъчния протеин изолат са двата най - анаболни протеина известни на всички нас, едни от най - богатите на аминокиселини. Мицеларният казеин, използван в MusclePharm Combat Powder се усвоява в продължение на 7 часа.

Суроватъчният концентрат е също от съществено значение, защото е съдържа много ензими, витамини, лактоферин, алфа-лактоглобулин и хранителни вещества.

 Яйчният албумин е най - лесно абсорбиращия и усвояващ се протеин.Освен това не съдържа лактоза. Яйцата са с висока биологична стойсност и високи нива на аминокиселини с разклонена верига BCAA и аргинин.

 MusclePharm Combat Powder ви осигурява едно бързо и качествено усвояване на мускулно-изграждащи компоненти.

Начин на употреба: 

Смесете 1 мерителна лъжичка (34,9гр) с 250-350мл вода. Променяйте количеството вода, за да достигнете желаната консистенция. За увеличаване приема на протеин и постигане на един уникален вкус, приемайте с обезмаслено мяко вместо с вода. Комсумирайте MusclePharm Combat Powder 2-3 пъти дневно в замисимост от протеиновите ви нужди.

Food supplements
Content1814gr.
Serving Size33.6gr
Serving per pack52
Recommended daily use:1 serving
Nutritional information per 1 serving:
Energy:131 kcal
Calories from Fat20 kcal
Carbohydrates2.3gr
of which sugars
2gr
Dietary Fiber0.2gr
Fat2.2gr
Saturated Fat
1.2gr
Protein25.3gr
Salt0.52gr

Ingredients: Protein Blend: Whey Protein Concentrate and Isolate [Contains Soy Lecithin & Sunflower Lecithin], Whey Protein Hydrolysate, Milk Protein Isolate, Egg Albumin, Flavouring, Inulin, Sodium Chloride, Acesulfame Potassium, Sucralose, Tripotassium Citrate. Please Note: Nutritional facts and ingredients may vary slightly between flavours.

Allergen Warning: Contains milk, egg, soy (lecithin). Made in a facility that may also process egg, tree nuts, sesame, peanuts, fish, crustaceans, shellfish, and wheat products.

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като доставката се извършв