Кошница

MusclePharm BCAA 3:1:2 225 gr.

MusclePharm BCAA 3:1:2 225 gr.
-49 % Разпродаден
✔ BCAA в съотношение 3:1:2
✔ Стимулира мускулния растеж
✔ Подобрява възстановяването
✔ Катаболна защита
✔ Увеличава енергията

MusclePharm BCAA 3:1:2 е аминокиселинен комплекс с висока концентрация на аминокиселини с разклонена верига BCAA в патентно издържано съотношение 3:1:2. Една доза осугурява L-лeвцин (3 гp), L-вaлин (2 гp) и L-изoлeвцин (1 гp). Това е перфектното количество на една от основните аминокиселини, която е отговорна за мускулния растеж. Левцинът не само има способността да стимулира синтеза на мускулни протеини, но и предотвратява мускулните увреждания.

Аминокиселините с разклонена верига BCAA се явяват незаменими и човешкият организъм не може да ги синтезира по естествен път, затова се налага тяхното допълнително приемане. MusclePharm BCAA 3:1:2 е перфектният източник, който ще захрани тялото и мускулите ви с висококачествени аминокиселини.

Подобно на левцин и изолевцин, валин стимулира протеиновия синтез и растежа на мускулната тъкан, като същевременно осигурява енергия от образуването на глюкоза. Също така, валин действа като фактор за нормален растеж и възстановяване на тъканите в тялото след натоварване.

MusclePharm BCAA намалява мускулните увреждания, като същевременно подопомага увеличаването на мускулната маса. Също така насърчават и изгарянето на излишните телесни мазнини.

MusclePharm BCAA 3:1:2 поддържа високи анаболни нива в човешкия организъм, което гарантира постоянно увеличаване на мускулнаъта маса и сила при физически активни хора.

Начин на употреба: 

Смесете 1 доза (7,2гр) с 250-300 мл. вода и консумирайте 1-3 пъти дневно. За максимални резултати, приемайте между храненията, 30-45 минути преди тренировка и/или веднага след тренировка.

Food Supplements

Content                                 225gr
Serving size                          7,2gr
Servings per pack                 31
Recommended daily use:     1 serving

Nutrition Facts For 7.2 Grams

L-Leucine 3000 mg
L-Valine 2000 mg
L-Isoleucine 1000 mg

Other Ingredients:

Malic acid, artificial flavour, sucralose, soy lecithin, beet juice powder.

Allergen Information

This product contains soy. This product was produced in a facility that may also process ingredients containing milk, egg, soybeans, shellfish, fish, tree nuts, and peanuts.

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0875313100.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.
Точната сума на доставка може да видите след като добавите желаните от вас продукти в кошницата и посочите данните си за доставка. 
Доставката се изчислява автоматично чрез модула на съотвения куриер в кошницата. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА предлагаме за поръчки над 250лв до офис на СПИДИ.
Всички поръчки под 250лв заплащат доставка.

ВНИМАНИЕ: в случай, че някой от модулите изчисли доставка 0.00лв за поръчка на стойност под 250лв. означава, че най-вероятно модула в момента НЕ работи правилно. В тези случаи доставката ще бъде изчислена отделно, а вие ще бъдете уведомени от наш служител за сумата по доставката.

Моля, прочети Пълните условия за доставка.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Съхранявайте на място, недостъпно за деца! 

  • Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате заболяване.

  • Protein4e.com не носи отговорност за несъответствие в очакванията на потребителя за вкус, цвят и консистенция на хранителната добавка.

  • Производителите непрекъснато променят спецификациите на продуктите. Макар да се опитваме да поддържаме актуални описанията на продуктите, те не отразяват непременно най-новата информация, предоставена от производителя. Ние не носим отговорност за неправилни или остарели описания на продукти и/или изображения. 
  • Възможно е да има грешки в описанието на продуктите или в отбелязания срок на годност, както и да има разминавания между изображението на продукта в сайта и реалния продукт.  За подобни случаи, не носим отговорност.