Кошница

Megabol Dibencozide Magnum 100 caps.

Megabol Dibencozide Magnum 100 caps.
-45 %
Megabol Dibencozide Magnum 100 caps.
  • Marka: Megabol
  • Срок на годност: 27.05.2022
30.90лв.
16.90лв.
без ДДС: 16.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Силна и ефективна форма на Витамин В12
✔ Подобрява силата и издържливостта
✔ По-добра физическа ефективност
✔ Подпомага мускулната регенерация
✔ Подобрява апетита

Megabol Dibencozide Magnum - Хранителна добавка, съдържаща активната форма на витамин B12 - дибенкозид


Дибенкозид е уникално съединение имащо положителен ефект върху растежа на мускулната маса и има свойства, които повишават апетита, поради което стана популярно сред културистите. Поради чувствителността на дибенкозида към светлина, веществото се поставя в специално оцветени, непропускливи светлина капсули.

Дибенкозидът или 5'-дезокси-5-аденозин коензимът е коензимна форма на витамин В12, който е най-популярният вид в добавките за културизъм. Това вещество допринася за повишения синтез на мускулни протеини, оптималния енергиен метаболизъм и правилното функциониране на нервната система.

Повишаване на анаболния потенциал

Дибенкозидът може да помогне за изграждане на мускулна маса и сила, благодарение на влиянието си върху енергийния метаболизъм. Разглеждан от някои като естествена, безопасна и законна алтернатива на анаболните агенти, коензимната форма на витамин В12 подпомага процесите на миогенеза и мускулна регенерация.

Подобрен апетит

При изграждане на мускулна маса се увеличава търсенето на тялото от макро- и микро-хранителни вещества. Слабите хора, свикнали с малки хранения, може да имат проблеми с яденето на по-големи порции поради липса на апетит. В резултат на това усилията, положени в тренировката, може да не доведат до очакваните ефекти под формата на повишена мускулна маса. Точно когато си струва да се достигне до дибенкозид, който увеличава апетита и следователно улеснява постигането на калоричните нужди, необходими за развитието на мускулите. Поради тази причина дибенкозидът е полезен и за хора с поднормено тегло и отслабен апетит.

Намалено ниво на хомоцистеин

Витамин В12 е от съществено значение за правилния метаболизъм на хомоцистеин и води до намаляване на концентрацията му в организма. Хомоцистеинът е непротеинова сярна аминокиселина, образувана от метионин, доставян с храната, и е връзка между метионин и цистеин. Прекомерното му количество е рисков фактор за сърдечно-съдови заболявания, включително исхемична болест на сърцето и венозна тромбоза, може да предизвика оксидативен стрес и да причини промени в генетичния материал. Защитният механизъм срещу повишена концентрация на хомоцистеин е неговото реметилиране до метионин или трансформация в цистеин. При тези реакции необходимият кофактор е витамин В12, поради което дефицитът му е свързан с повишено ниво на хомоцистеин.

Предимствата на Megabol Dibencozide Magnum

  • силен и ефективен анаболен агент
  • нова формула, алтернативна на анаболните стероиди
  • подпомага синтеза на протеини
  • увеличава апетита
  • подпомага растежа на мускулна маса, увеличаване на обема и силата
  • ефектът от продукта се усеща след няколко дни употреба

В обобщение, Megabol Dibencozide Magnum е специализиран препарат, подпомагащ развитието на мускулната маса, повишаващ силата и физическата издръжливост и имащ положително въздействие върху функционирането на сърдечно-съдовата система. Особено се препоръчва за любители на силовите спортове, хора, които искат бързо да подобрят фигурата си, и тези, които имат проблеми със задоволяването на необходимото потребление на калории.

Начин на употреба:

Приемайте 1 капсула на ден.При интензивни тренировки може да увеличи дозата до 3 капсули на ден.дозата вземете 30-60 минути. преди тренировка, сутрин на гладно или преди лягане.  

Да не се превишава препоръчителната доза!  

Food supplements

Content                                 100 Capsules
Serving Size                         1 Capsule
Serving per pack                 100
Recommended daily use: 1 serving

Nutrition facts 1 Capsule

Dibencozide (5-deoxy-5-adenosylcobalamin) 1000 mcg

Other ingrednients

Wheat Starch, Gelatin (capsule).

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.  

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Коректно обслужване
Над 10 000 доволни клиенти. Винаги може да разчитате на коректно обслужване, истински качествени продукти и реални пазарни цени.
Качество
Protein4e.com гарантира за качеството и произхода на всеки продукт. Работим с директен внос без посредници, това ни осигурява достъп до сертифицирани продукти и реални търговски цени.
Бърза доставка
Осигуряваме бърза и адекватна доставка на възможно най-достъпни цени. Имаме грижата да достигне до вас навреме и отговори на всичките ви очаквания.
Имаш въпроси?
Можете да се консултирате с нас винаги, когато имате общ или специфичен въпрос. Нашите консултанти ще ви осигурят коректна и полезна информация за всеки продукт. Ако имате съмнения, не се колебайте да ни потърсите 0896801269