Кошница

Kevin Levrone Levro Pump 360 gr.

Kevin Levrone Levro Pump 360 gr.
-41 %
Kevin Levrone Levro Pump 360 gr.
48.90лв.
28.90лв.
без ДДС: 28.90лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Перфектен състав
✔ Мощно напомпване
✔ Драстично увеличаване на мускулната сила, енергия и издържливост
✔ По-малко умора

✔ Максимален фокус и концентрация

Kevin Levrone Levro Pump - Увеличава издържливостта, силата и концентрацията по време на тренировка

Kevin Levrone Levro Pump представлява революционна хранителна добавка създадена от Кевин Леврон – професионален бодибилдър заемащ своето място в залата на славата на Международната федерация по бодибилдинг и фитнес (IFBB)!

Kevin Levrone Levro Pump е напреднал и завършен пред-тренировъчен продукт, създаден, за да стимулира тялото и максимално да оползотвори ефекта на „мускулното напомпване“. Препоръчва се на физически активни възрастни по време на периоди от изнурителни и дълги силови тренировки и тренировки за издържливост. 

Всяка доза Kevin Levrone Levro Pump подхранва тялото с: 

Бета-аланин е компонент на дипептида карнозин (ß-alanyl-L-histidine), естествено присъстващ в скелетните мускули, особено в бързо-свиващите се мускулни фибри от тип II. При естествени условия, карнозинът буферира спада на pH, свързан с образуването на млечна киселина по време на упражнения, като по този начин забавя мускулната умора и позволява извършването на по-дълги и натоварващи тренировъчни сесии.

Аргинин Алфа-кетоглутерат (AKG) се формира от обединяването на Л-аргинин с алфа-кетоглутерат – междинен метаболит на Цикъла на Кребс – метаболитното трасе, което води до образуването на енергиен субстрат за работещите мускули – ATP (АТФ – аденозинтрифосфат) молекули. Л-аргинин е местна аминокиселина, която естествено се произвежда от тялото. Л-аргинина в тялото участва в множество метаболитни процеси – наред с други процеси, участва в синтеза на креатин и азотен оксид (NO).

Азотния оксид повишава обема на лумена на кръвоносните съдове, като успокоява гладките мускули и намаля „лепкавостта“ на васкуларната стена, като по този начин повишава притока на кислород и хранителни вещества в работещите мускули.

Kevin Levrone Levro Pump съдържа комплекс от енергитици и стимулатори, които стимулират централната нервна система и подобряват менталната нагласа преди тренировка. Съчетанието от кофеин, синефрин, таурин и тирозин гарантира концентрацията и желанието за тренировката, уплътнени от ударна доза енергия.

Благодарение на Kevin Levrone Levro Pump оползотворете всяка секунда от тренировките си и постигнете резултати, с които да се похвалите!

Начин на употреба:

Разтворете 1 доза(2 мерителни лъжици 12гр.) в 250мл. вода и консумирайте 30 мин. преди тренировка. Съдържа голямо количество кофеин!

Food supplement
Content 360gr.
Serving Size 12gr.
Serving per pack 30
Recommended daily use: 1 Serving
Nutrition Facts Per 1 Serving:
Beta-alanine (as CarnoSyn®)
4000 mg
Taurine
1000 mg
Citrulline malate
1500 mg
Arginine AKG
3000 mg
Tyrosine
1000 mg
Caffeine
200 mg
Ingredients:
Beta-alanine (as CarnoSyn®), arginine alphaketoglutarate (AKG), citrulline malate, tyrosine, taurine, flavouring 1,3 , flavourings 2 , acidity regulator (citric acid), ca­ffeine, reed beet concentrate 2,3 (for colour), sweeteners (sucralose, acesufame K), anti-caking agent (silicon dioxide), colour (beta-carotene 2,3 , E133 1 *, E102 1 *).* May have an adverse eff­ect on activity and attention in children.

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.  

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение