Кошница

Iron Horse Beta Energy 420 gr.

Iron Horse Beta Energy 420 gr.
-37 % Разпродаден
Iron Horse Beta Energy 420 gr.
44.00лв.
27.90лв.
без ДДС: 27.90лв.

Опции


  • ·        Увеличава мускулната работоспособност
  • ·        Увеличава карнозина в мускулите
  • ·        Увеличава издръжливостта
  • ·        Повишава мощтта и силата
  • ·        Подтиска появата на умора и подобряв възстановяването
  • ·        Повишава спортните постиженияIron Horse Beta Energy е патентована бета-аланинова формула, обогатена с L-хистидин и витамин В6.


Бета аланинът е ествествена аминокиселина, която се среща в тялото ни и се използва за синтез на дипептида карнозин, който е съединение на бета аланина и L-хистидин. Карнозинът е с най-висока концентрация в скелетните мускули и особено в най-силните бързо съкращаващи се мускулни влакна Тип ІІ (бели). Увеличава физическата сила и издържливост, нормализира pH в мускулната тъкан, намалява появата на мускулни крампи и симптомите на мускулна треска.


Дълготрайният прием на Beta Energy ще подобри физическата ви форма, ще повиши тренировъчните и състезателните ви резултати, ще подобри възстановителните процеси.

L-хистидин от своя страна не можа да се синтезира в човешкото тяло и затова трябва да се набавя чрез храната или чрез хранителни добавки.

Витамин В6 е витамин от групата В, разтворим във вода и участва в много ключови процеси.  Особено важен е за физически активни хора
.


Начин на употреба: Смесете 1 доза (4 гр) във вода или сок и консумирайте преди тренировка.