Кошница

Gym Beam Citrulline Malate 250 gr.

Gym Beam Citrulline Malate 250 gr.
Ново -19 %
Gym Beam Citrulline Malate 250 gr.
27.90лв.
22.50лв.
без ДДС: 22.50лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Повишава азотният баланс в тялото
✔ Повишава „напомпването” по време на тренировка
✔ Повишава нивата на енергия
✔ Увеличава мускулната работоспособност
✔ Подпомага за отстраняване на токсините от организма
✔ Помага за намаляване на мускулните болкин след интензивни упражнения
✔ Благоприятно въздействие върху сърдечно-съдовата и имунната системи
✔ 125 дози в опаковка

Gym Beam Citrulline Malate - Цитрилин малат, който подпомага увеличението на мощността, облекчава умората, ускорява регенерирането

Gym Beam Citrulline Malate е комбинация от аминокиселина L-цитрулин и малат (ябълчена киселина), която увеличава нивото на аргинин и орнитин и следователно синтеза на азотен оксид (NO). Благодарение на това мускулът става много по-твърд, увеличава се сила и се подобрява издръжливостта.

Gym Beam Citrulline Malate  помага за премахването и неутрализирането на токсини, като млечна киселина и амоняк, които са вторични продукти от интензивни физически натоварвания и които пречат за бързото и качествено възстановяване на мускулната тъкан.

Освен това, cтимyлиpa пpoизвoдcтвoтo нa xopмoн нa pacтeжa и пoвишaвa инcyлинoвaтa ceĸpeция. Увеличава производството на енергия в тялото (АТФ) и забавя появата на физическа и умствена умора. Също стимулира имунната система и насърчава естествените защитни сили на организма.

Друга основна роля на цитрулинът е да увеличава притока на кръв и кислород към работещите мускули, благодарение на което вие ще може да тренирате по-дълго време и с по-голяма интензивност.

За кой е подходящ Цитрулин Малат?

Подходящ е за всички спортисти с аеробно натоварване, които искат да поддържат ефективност по време на тренировките (бегачи, велосипедисти, плувци, футболисти). Поради факта, че цитрулин малат увеличава нивата на аргинин и орнитин, последващият синтез на NO, подобрява кръвообращението на тъканите и е също от голяма полза при спортовете изискващи голяма сила.

Цитрулин Малат - какво казва проучването?

Проучване от 2002 г. (Bendahan et al.) показва, че цитрулин малат значително увеличава аеробното натоварване - до 34%, АТР регенерирането е до 20%, което води до значително по- добра устойчивост срещу умората. Използването на цитрулин малат при спортистите увеличава амонячната секреция. Това се дължи на факта, че цитрулин малатът участва в урейния цикъл и играе важна роля в детоксификацията на амоняк. Добавянето на цитрулин малат води до повишени нива на бикарбонат в кръвта. (Callis et al.) Изследванията показват, че цитрулин малатът има защитен ефект срещу повишената киселинност в кръвта. Този ефект може да е добър помощник при много интензивни натоварвания. Използва се и в медицината за подобряване на физическата активност на пациентите след остри заболявания.

Начин на употреба: 

Добавте 1 доза (2гр) в желаното от вас количество вода и разбъркайте. Приемайте 1-2 дози дневно. Приемайте 30-45 мин. преди тренировка.

Food supplements
Content                                                           250 Grams
Serving Size                                                    2 Grams
Serving per pack                                            125
Recommended daily use:                               1 serving

Nutrition Facts For 2 Grams

Citrulline malate 2 Grams

Ingredients
100% L-Citrulline Malate

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.  

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение