Кошница

Gym Beam Beta Alanine 250 gr.

Gym Beam Beta Alanine 250 gr.
-47 %
Gym Beam Beta Alanine 250 gr.
24.30лв.
12.90лв.
без ДДС: 12.90лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔   100% чист бета аланин без добавени вещества
✔   Съдържа цели 1500 мг бета аланин в една доза
✔   Увеличава производството на карнозин
✔   Предотвратява образуването на млечна киселина в мускулите
✔   Подходящ е за силови спортове и за спортове за издръжливост
Бета аланинът помага за образуването на карнозин, който намалява умората и производството на млечна киселина

Бета аланинът съдържа неесенциалната аминокиселина бета аланин, която се намира естествено в спектъра на бета аминокиселините. Бета аланинът и L-хистидинът подпомагат производството на карнозин, който се съхранява в мускулната тъкан. Доказано е, че карнозинът потиска окисляването и намалява натрупването на млечна киселина в мускулите, което би могло да доведе до подобряване на спортната ефективност и намаляване на общата умора. Това е не-протеинова аминокиселина, която тялото получава чрез храната или чрез хранителни добавки.

Gym Beam Beta Alanine е хранителна добавка съдържаща 100% висококачествен и максимално чист Бета-аланин, обогатен с L-хистидин.
За Бета-аланинът е известно, че повишава мускулната сила, работоспособността, издръжливостта, облекчава умората и предотвратява образуването на млечна киселина.

Бета-аланин и L-хистидин помагат за образуването на карнозин. Карнозинът е с най-висока концентрация в скелетните мускули и особенно в белите мускулни влакна Тип II. Увеличава физическата сила и издържливост, нормализира pH в мускупната тъкан, намалява появата на мускулни крампи и симптомите на мускулна треска.

Увеличаването на нивата на млечна киселина и свързаното с това намаляване на рН са основната причина за мускулната умора. Но тук на помощ идва Gym Beam Beta Alanine, който  помага на организма да се отърве от отпадните продукти по-бързо, като по този начин създава предпоставка за подобряване на работата по време на интензивни тренировки и по-добро възстановяване.

Начин на употреба:
  • Разтворете 1 доза (1,5гр.) с 200-250мл. вода или друга напитка и консумирайте 1-2 пъти дневно.

Food supplements
Content                             250gr.
Serving Size                      1.5gr
Serving per pack               166
Recommended daily use: 1 serving

Nutritional Facts per 1 serving:
Beta Alanine 1.5gr

Ingredients 100% Beta alanine. This product doesn not contain any unnecessary additives, preservatives.

Предупреждение
Хранителна добавка. Продуктът не е заместител на разнообразната и балансирана диета. Да се съхранява на сухо място при температура под 25°C. Да се пази от замръзване и от директна слънчева светлина. Продуктът не е подходящ за деца, бременни жени и кърмачки. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Производителят не носи отговорност за щети, причинени от неправилна употреба или неправилно съхранение. Не надвишавайте препоръчителната дневна доза.

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.
Точната сума на доставка може да видите след като добавите желаните от вас продукти в кошницата и посочите данните си за доставка. 
Доставката се изчислява автоматично чрез модула на съотвения куриер в кошницата. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА предлагаме за поръчки над 250лв до офис на СПИДИ.
Всички поръчки под 250лв заплащат доставка.

ВНИМАНИЕ: в случай, че някой от модулите изчисли доставка 0.00лв за поръчка на стойност под 250лв. означава, че най-вероятно модула в момента НЕ работи правилно. В тези случаи доставката ще бъде изчислена отделно, а вие ще бъдете уведомени от наш служител за сумата по доставката.

Моля, прочети Пълните условия за доставка.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение