Кошница

FA Nutrition Platinum Micellar Casein 1600 gr.

FA Nutrition Platinum Micellar Casein 1600 gr.
-35 % Разпродаден
FA Nutrition Platinum Micellar Casein 1600 gr.
94.90лв.
61.90лв.
без ДДС: 61.90лв.

Опции

✔ Висококачествен мицеларен казеин
✔ Подпомага мускулният растеж
✔ По-добро нощно възстановяване
✔ Високи количества BCAA и L-глутамин
✔ Засища трайно апетита нощния глад
✔ Добавени ензими, повишаващи усвояването и храносмилането


FA Nutrition Platinum Micellar Casein е висококачествен протеинов казеин, в най-чиста мицеларна формула. Тък като е част от серията Performance, се отличава с безкомпромисно фармацефтично качество, което гарантира ефекта на всички съставки и се нарежда на крачка пред конкурентите си.


FA Nutrition Platinum Micellar Casein е протеин с удължено усвояване и е предназначен да подхранва тялото през нощта. Поради по-бавното усвояване на казеинът, тялото отпуска по-балансирано количество аминокиселини в кръвоносната система. Това подхранва организма през цялата нощ и възстановява мускулите след интензивно натоварване. Допълнително добавените аминокиселини с разклонена верига и глутамин подсилват ефекта на комплекса и засилват анти-катаболния ефект. 

FA Platinum Micellar Casein съдържа патентованата Aminogen® формула от ензими, повишаваща усвояването и храносмилането. Ето защо продукта е подходящ за прием не само нощем, а и като допълнение към диетата през деня.

Друга отличителна характеристика на FA Platinum Micellar Casein е, че е с ниско съдържание на захари, което е нетипично за повечето казеини на пазара. Технологията на извличане на казеина, често допуска оставянето на млечната захар, но при Platinum Micellar Casein това е избегнато. В една доза се съдържат едва 2 грама въглехидрати, което няма да попречи на нощния ви протеинов синтез.

Platinum Micellar Caseine е подходящ за активно спортуващи,професионални атлети и любители.

Начин на употреба: 

Разбъркайте една мерителна лъжица (30 грама) в 250-300мл вода или мляко и консумирайте между храненията и 30-60 минути преди сън. В зависимост от вашите нужди консумирайте 1-3 дози дневно.

Food Supplements

Content                                 1600gr
Serving size                          30gr