Кошница

Bulk Powders Micellar Casein 2500 gr.

Bulk Powders Micellar Casein 2500 gr.
-21 % Разпродаден
Bulk Powders Micellar Casein 2500 gr.
94.90лв.
74.90лв.
без ДДС: 74.90лв.

Опции


  • ·        Бавно усвоим висококачествен мицеларен казеин
  • ·        83% белтъчно съдържание
  • ·        Увеличава мускулната маса
  • ·        Предпазва мускулната тъкан от разпад
  • ·        Подобрява възстановителните процесиBulk Powders Micellar Casein  е мицеларен казеин от първокласен протеинов източник с 83% протеиново съдържание и впечатляващ аминокиселинен профил, богат на аминокиселини с разклонена верига BCAA.


Мицеларният протеин е известен още като  бавно усвоим протиен или „нощен протеин”. За него е характерно, че се усвоява приблизително 7 часа, благодарение на което предоставя възможност за продължително поддържане на мускулния растеж, възстановяване на увредените мускулни влакна и потиска загубата на мускулна маса. Мицеларният казеин е най-добрият вид протеин, който може да консумирате вечер преди сън. Освен това може да се използва и за прием през деня, когато храненето не е възможно.


Micellar Casein  на Bulk Powders е с богато съдържание на замении и незаменими аминокиселини, като всички те постъпват сравнително бавно в кръвообращението и мускулната тъкан. Приеман вечер преди сън, Мицеларен Казеин, ще осугури максимално качествено възстановяване и благоприятна среда за мускулен растеж през цялата нощ.


Начин на употреба: Смесете 1 доза (30гр. 1,5 мерителни лъжици) с 250-300мл. вода или нискомаслено мляко и разбъркайте добре. Консумирайте 1-3 пъти дневно.


Food supplements
Content