Кошница

Bulk Powders Informed Casein 2100 gr.

Bulk Powders Informed Casein 2100 gr.
-47 % Разпродаден
Bulk Powders Informed Casein 2100 gr.
98.90лв.
52.90лв.
без ДДС: 52.90лв.

Опции


  • ·        Комбинация от Micelle XL ™, Мицеларен казеин и Концентрат от млечен протеин
  • ·        Добавени са Левцин, Глутамин и Теанин
  • ·        Увеличава мускулната маса
  • ·        Предпазва мускулната тъкан от разпад
  • ·        Подобрява възстановителните процесиBulk Powders Informed Casein, според множество изследвания и тестове е най-добрият казеинов протеин произвеждан в Европа. Съчетава най-добрите млечни протеини с ключови аминокиселини и превъзходен вкус, Informed Casein осигурява всичко от което вашите мускули се нуждаят докато спите.


Bulk Powders Informed Casein е преминал множество тестове за забранени вещества и е с напълно прозрачен състав. Декларирано е точното количество на всяка съставка, без да се крият зад патентовани смеси, където състава е трудно проследим.


Bulk Powders Informed Casein дставя 26,5гр протен за доза, чрез своят mTOR Sustained Release Complex ™. Комплексът се състои от комбинация от Мицеларен казеин и Концентрат от млечен протеин и млечен протен изолат. Всяка доза съдържа още 6 гр Глутамин, 3 гр Левцин и 500 mg Теанин


От . Bulk Powders са добавили и DigeZyme®, уникален ензимен комплекс и LactoSpore®, първокласен пробиотик, за да се гарантира, че INFORMED CASEIN  отговаря на обещанието си да бъде най-добрият казеинов протеин.


DigeZyme® съчетава комплекс от амилаза, протеаза, целулаза, лактаза и липаза. Тези 5 храносмилателни ензима се срещат естествено в организма и се използват за разграждането на протеини, въглехидрати, мазнини и лактоза.


Всяка една партида на