Кошница

Bulk Powders Beta Alanine 500 gr.

Bulk Powders Beta Alanine 500 gr.
-69 % Разпродаден
Bulk Powders Beta Alanine 500 gr.
48.90лв.
15.00лв.
без ДДС: 15.00лв.

Опции


  • ·        Увеличава карнозина в мускулите
  • ·        Повишава мускулната сила и издържливост
  • ·        Ускорява и подобрява възстановяването
  • ·        Снижава симптомите на умора
  • ·        Повишава продуктивността и спортните постиженияBulk Powders Beta Alanine е хранителна добавка съдържаща 100% висококачествен и максимално чист Бета-аланин, обогатен с L-хистидин.
За Бета-аланинът е известно, че повишава мускулната сила, работоспособността, издръжливостта, облекчава умората и предотвратява образуването на млечна киселина.


Бета-аланин и L-хистидин помагат за образуването на карнозин. Карнозинът е с най-висока концентрация в скелетните мускули и особенно в белите мускулни влакна Тип II. Увеличава физическата сила и издържливост, нормализира pH в мускупната тъкан, намалява появата на мускулни крампи и симптомите на мускулна треска.


Увеличаването на нивата на млечна киселина и свързаното с това намаляване на рН са основната причина за мускулната умора. Благодарение на Bulk Powders Beta Alanine , който  помага на организма да се отърве от отпадните продукти по-бързо, като по този начин създава предпоставка за подобряване на работата по време на интензивни тренировки и по-добро възстановяване.


Bulk Powders Beta Alanine  е подходящ за всички силови спортове и тренировки за издръжливост.


Начин на употреба: Разтворете 1 доза, 1 мерителна лъжица (4гр.) с 200-250мл. вода или друга напитка и консумирайте 30 мин. преди тренировка на празен стомах.


Food supplements
Content                                                            500gr.
Serving Size                                                    4gr