Кошница

Activlab BCAA Workout 400 gr.

Activlab BCAA Workout 400 gr.
Разпродаден
Activlab BCAA Workout 400 gr.
39.90лв.
без ДДС: 39.90лв.

Опции


✔ Завършен и балансиран продукт

 BCAA + Бета-аланин + L-аргинин

✔ Увеличава мускулната сила и издържливост

✔ Подобрява цялостното възстановяване

✔ Спира катаболните процеси по време на тренировка

✔ Увеличава притока на кръв и подпомага мускулното напомпване


Activlab BCAA Workout съдържа перфектната комбинация от аминокиселини с разклонена верига, бета аланин и аргинин. Формулата е предназначена за хора с интензивно мускулно натоварване. Съдържа верижно разклонените аминокиселини (BCAA) левцин, валин и изолевцин. Те от своя страна повишават енергията по време на тренировки и стимулират изграждането на чиста мускулна маса.

Добавки с разклонена верига аминокиселини BCAA са в основата на арсенала на всеки спортист. Повече от 35% от мускулната тъкан, се състои от аминокиселини с разклонена верига. Приблизително 25% от енергията, която използвате по време на тренировка, идва именно от тези аминокиселини. Те са незаменими, което означава, че трябва да ги набавите от странични източници. Различават се от другите аминокиселини защото влизат директно в мускулите. 

Бета-аланин
позволява на мускулите да работят по-усилено и по-дълго по време на интензивни упражнения. Научните изследвания показват, че бета-аланин води до забавяне на мускулната умора и намаляват времето за възстановяване, като по този начин ви помага за увеличаване на силата и издръжливостта.

Аргинин (Arginine)
е прекурсор на азотния оксид и участва при секрецията на хормоните, увеличава отделянето на растежен хормон, подпомага изчистването на токсични вещества от тялото и подсилва имунната система. Аргинин (Arginine) е най-полезен за трениращите поради участието си при образуването на азотен оксид, поради което той има действие на вазодилатор (разширяване на кръвоносните съдове и навлизане на повече кислород и хранителни вещества към работещите мускули).

Activlab Bcaa Workout
е завършен продукт с безупречно балансирани пропорции на аминокиселини с разклонена верига, обогатени със съставки, които действат синергично за подобряване качеството и продължителността на тренировките ви. Предлаганата комбинация от аминокиселини осигурява развитието на мускулната тъкан и е подходящ заместител на енергия по време на интензивни тренировки.

Начин на употреба:

Разтворете 1 доза (10 грама) в 200 мл вода. В тренировъчни дни, приемайте 1 доза 30 минути преди тренировка и 1 доза след тренировка. В нетренировъчен ден, приемайте 1 доза сутрин преди закуска.


Food supplements

Content 400gr.
Serving Size 10gr
Serving per pack 40
Recommended daily use: 1 serving
Nutritional information for 1 serving:
L-Leucine
3 g
L-isoleucine
1.5 g
L-Valine
1.5 g
L-arginine 1 g
Beta-alanine 2 g
INGREDIENTS: L-leucine, beta-alanine, L-valine, L-isoleucine, L-arginine, acidity regulator: citric acid, avours, sweetener: sucralose, colourants: quinoline yellow (lemon, orange fl avour), sunset yellow (grapefruit, orange flavour), cochineal red (grapefruit fl avour).

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0875313100.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.
Точната сума на доставка може да видите след като добавите желаните от вас продукти в кошницата и посочите данните си за доставка. 
Доставката се изчислява автоматично чрез модула на съотвения куриер в кошницата. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА предлагаме за поръчки над 250лв до офис на СПИДИ.
Всички поръчки под 250лв заплащат доставка.

ВНИМАНИЕ: в случай, че някой от модулите изчисли доставка 0.00лв за поръчка на стойност под 250лв. означава, че най-вероятно модула в момента НЕ работи правилно. В тези случаи доставката ще бъде изчислена отделно, а вие ще бъдете уведомени от наш служител за сумата по доставката.

Моля, прочети Пълните условия за доставка.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
  • Съхранявайте на място, недостъпно за деца! 

  • Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате заболяване.

  • Protein4e.com не носи отговорност за несъответствие в очакванията на потребителя за вкус, цвят и консистенция на хранителната добавка.

  • Производителите непрекъснато променят спецификациите на продуктите. Макар да се опитваме да поддържаме актуални описанията на продуктите, те не отразяват непременно най-новата информация, предоставена от прои