Кошница

Myprotein Vitamin D3 180 Softgels

Myprotein Vitamin D3 180 Softgels
-18 %
Myprotein Vitamin D3 180 Softgels
  • Marka: Myprotein
  • Срок на годност: 30.05.2022
20.50лв.
16.90лв.
без ДДС: 16.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ За поддръжка на оптимални функции на имунитета
✔ Подобрява здравето на костите и зъбите
✔ За по-добро усвояване на фосфор
✔ Подпомага секрецията на анаболните хормони
✔ Срещу рак на яйчниците и простатата
✔ Поддържа състоянието на главния мозък
✔ Подпомага множество жизненоважни процеси в организма
✔ 2500 IU за 1 капсула
✔ 180 дози = 180 дена прием

Myprotein Vitamin D3 - Витамин Д3 (холекалциферол) 2500 IU за 1 капсула


Какво е Витамин Д3?

Витамин Д3 е мастноразтворим витамин, който се произвежда под кожата в резултат на нейното облъчване със слънчева светлина. Този витамин се съдържа също така в малки количества в много продукти като сьомга, скумрия, сардини, яйца и мляко, но в големи дози може да се набави с помощта на хранителни добавки. Всяка капсула от Myprotein Vitamin D3 ви осигурява 62.5mcg (2500IU), което ви покрива 1250% от дневните нужди на този витамин.

Vitamin D3 има редица ключови полезни свойства за здравето, включително способстване абсорбацията и утилизацията на калций и фосфор, поддържане нормалните нива на калций, поддържане нормалното функциониране на костите, мускулите, имунната система и нормалното делене на клетките.

Витамин Д3 е единственият витамин, който действа и като витамин, и като хормон. Като витамин той поддържа нивото на неорганичен фосфор и калций в плазмата на кръвта и повишава просмукването на калций в тънкото черво. В качеството си на хормон оказва влияние на клетките на червата, бъбреците и мускулите. В стомашно-чревния тракт стимулира производството на белтък-носител, който е необходим за транспортирането на калций, а в мускулите и бъбреците усилва абсорбирането му. 
Витамин Д3 стимулира нормалния растеж и развитие на костите, предотвратява развитието на рахит и остеопороза, регулира минералния обмен и способства отлагането на калций в костната тъкан и дентита, като така възпрепятства размекването на костите.

Myprotein Vitamin D3 се препоръчва най-вече на хора, живеещи във високите райони, на жителите на региони с повишено замърсяване на атмосферата, на работещите нощем или такива, които водят нощен живот, а също и на лежащо болни, които нямат възможност да бъдат на открито. Също така влияе много положително на хора, с по-тъмен цвят на кожата, както и на такива в напреднала възраст, тъй като при тях способността на организма на преобразува провитамините във витамин Д се понижава двойно. Продуктът предотвратява отслабването на мускулите, повишава имунитета и е подпомага функционирането на щитовидната жлеза и нормалното съсирване на кръвта. 

Начин на употреба:

Приемайте 1 капсула веднъж дневно по време на хранене.

Food supplements
Content                                 180 Softgels
Serving Size                         1 Softgel
Serving per pack                 180
Recommended daily use: 1 serving

Nutrition Facts For 1 Softgel
Vitamin D (as cholecalciferol 2500IU) 62.5mcg

Ingredients:
Olive Oil, Softgel (Gelatine, Glycerine), Vitamin D.

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.
Точната сума на доставка може да видите след като добавите желаните от вас продукти в кошницата и посочите данните си за доставка. 
Доставката се изчислява автоматично чрез модула на съотвения куриер в кошницата. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА предлагаме за поръчки над 250лв до офис на СПИДИ.
Всички поръчки под 250лв заплащат доставка.

ВНИМАНИЕ: в случай, че някой от модулите изчисли доставка 0.00лв за поръчка на стойност под 250лв. означава, че най-вероятно модула в момента НЕ работи правилно. В тези случаи доставката ще бъде изчислена отделно, а вие ще бъдете уведомени от наш служител за сумата по доставката.

Моля, прочети Пълните условия за доставка.