Кошница

Celipharm

Marka: Celipharm
Celipharm Anxiover - Oптималната формула за борба с тревогата и раздразнителносттаCelipharm Anxiover е естествена формула от три специално подбрани и клинично доказани антистрес съставки с цел бързо и ефективно да елиминира проявите на нервно-психическо напрежение (тревожност, безпокойство, избухлив..
29.00лв. 26.50лв.
без ДДС:26.50лв.
Marka: Celipharm
✔ Предназначена за бързо облекчаване на болката, оттока и ограничена функционалност при остри и хронични ставни състояния (като травма, остеоартроза или остеоартрит) и мускулни травми✔ Ускорява правилното възстановяване и заздравяване на тъканите след оперативни интервенции✔ Съдържа к..
45.00лв. 35.90лв.
без ДДС:35.90лв.
Marka: Celipharm
✔ Съвременна специализирана формула за здрав опорно-двигателен апарат✔ Осигурява основният градивен елемент на хрущялите✔ Худратира хрущяла, като допринася за неговия добър тургор, якост на опън и устойчивост на натиск✔ Увеличава количеството на синовиалната течност, за да предот..
39.90лв. 35.90лв.
без ДДС:35.90лв.
Marka: Celipharm
✔ Ускорява и поддържа нормалния лимфен дренаж (отток)✔ Възвръща гладкостта на кожата и добрия й контур✔ Елиминира подуването на краката, коленете и глезените, което ги прави по леки и слаби✔ Подкрепя намаляването на мазнините от обездвижени зони на тялото✔ Подкрепя функцията..
30.00лв. 26.90лв.
без ДДС:26.90лв.
Marka: Celipharm
✔ Балансира хормоналният баланс✔ Поддържа здравето на уринарния тракт и простатата✔ Допринася за правилната функция дихателните пътища✔ Активизира и защитите функции на организма✔ Повишава работоспособността, фокуса и концентрацията✔ Премахва неприятното чувство на умор..
29.00лв. 26.90лв.
без ДДС:26.90лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Политика за бисквитки
Toзи caйт изпoлзвa „биcĸвитĸи“, зaщoтo тe ca вaжни зa нeгoвoтo фyнĸциoниpaнe.
C пoceщeниeтo нa тoзи caйт, виe ce cъглacявaтe c изпoлзвaнeтo нa „биcĸвитĸитe“.
Прочети повече..