Меню
Кошница

Power System Cross Band Level 1 - Тренировъчен ластик

-50 % Разпродаден
Power System Cross Band Level 1 - Тренировъчен ластик
27.90лв.
13.90лв.

Бърза поръчка


✔ Дължина: 104 см
✔ Ширина: 19 мм
✔ Обхват: 208 cm
✔ Цвят: Жълт
✔ Съпротивление: 4-25 кг

Power System Cross Band Level 1 е изключително устойчив ластик без шевове, който е подходящ за функционални тренировки. С него можете да изпълнявате различни варианти на прогресивни упражнения с натоварване, което се дължи на съпротивлението на материала. Плавното съпротивление на ластика осигурява сигурна подкрепа и адекватно трениреане на мускулната тукан. Подходящ е за бързи тренировки, но все повече се използва и за рехабилитационни упражнения.Съпротивлението му е 4-25 kg.

Идеален тренировъчен помощник за хора, които практикуват функционални тренировки и имат нужда от помощ, но не разполагат със спаринг партньор. Плавното съпротивление на ластика осигурява сигурна подкрепа и бързо увеличаване на мускулната сила чрез помощта, която оказва при изпълнение на основните упражнения. Изпробвайте и нови упражнения, като например лицеви опори със съпротивление и не само ще видите резултатите на тялото си, но и ще ги почувствате.

Освен това Power System Cross Band Level 1 може да се използва при вдигане на тежести за пауърлифтинг - вдигане на тежести от лежанка, от клек или тяга. Има огромно приложение и в гимнастиката, бойните изкуства и кросфита.

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. 
Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.  

Клиентите също закупиха...