Кошница

Yamamoto Nutrition Vitamin D 90 caps.

Yamamoto Nutrition Vitamin D 90 caps.
-21 %
Yamamoto Nutrition Vitamin D 90 caps.
20.00лв.
15.90лв.
без ДДС: 15.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Намалява риска от деформиране на костите
✔ Използва се срещу остеопороза
✔ Здраве за зъбите
✔ Поддържа естествения имунитет
✔ Подпомага усвояването на калций
✔ Витамин D с високо фармацевтично качество

Yamamoto Nutrition Vitamin D - Доставя на организма висококачествен витамин Д 

Продуктът съдържа 25 mcg витамин D в капсула. Подходящ е за всеки, който не може да си го набави с храната или има завишена нужда от него. 

Две нови изследвания още повече подчертават важността на витамин д, когато става дума за мускули, сила и тестостерон. Германски учени са установили, че мъжете с по-високи кръвни нива на витамин D имат значително по-високи нива на тестостерон и по-ниски нива на свързващият половия хормон глобулин (SHBG), отколкото тези с ниски нива на витамин D в кръвта.

Една от основните му функции е да оптимизира абсорбцията на калций. Притежава, също, мощни антиканцерогенни свойства. Предпазва ефективно от рак на дебелото черво и гърдата. Честотата на тези две онкологични заболявания е значително по-висока в районите, където излагането на слънчева светлина е по-рядко.

Храната ни съдържа твърде малко витамин D, така че ние трябва да разчитаме най-вече на витамин D, които тялото ни произвежда. Когато са изложени на слънчева светлина кожните ни клетки, конвертират холестерол във витамин D. Но получаваме твърде малко слънчева светлина и затова те не могат да направят достатъчно витамин D.

Начин на употреба:

Приемайте по 1 капсула веднъж на ден с вода или друга любима напитка, за предпочитане с основното хранене.

Food supplements

Content                                   90 Capsules
Serving Size                           1 Capsule
Serving per pack                   90
Recommended daily use: 1 serving

Nutrition Facts For 1 Capsule

Vitamin D 25 mcg

Ingredients

gelatine (capsule); bulking agent: microcrystalline cellulose, anti-caking agents: silicon dioxide, magnesium stearate; vitamin D3 (cholacalciferol).

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.  

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Коректно обслужване
Над 10 000 доволни клиенти. Винаги може да разчитате на коректно обслужване, истински качествени продукти и реални пазарни цени.
Качество
Protein4e.com гарантира за качеството и произхода на всеки продукт. Работим с директен внос без посредници, това ни осигурява достъп до сертифицирани продукти и реални търговски цени.
Бърза доставка
Осигуряваме бърза и адекватна доставка на възможно най-достъпни цени. Имаме грижата да достигне до вас навреме и отговори на всичките ви очаквания.
Имаш въпроси?
Можете да се консултирате с нас винаги, когато имате общ или специфичен въпрос. Нашите консултанти ще ви осигурят коректна и полезна информация за всеки продукт. Ако имате съмнения, не се колебайте да ни потърсите 0896801269