Кошница

Yamamoto Nutrition Syne Caps 60 caps.

Yamamoto Nutrition Syne Caps 60 caps.
Ново -37 %
Yamamoto Nutrition Syne Caps 60 caps.
29.90лв.
18.90лв.
без ДДС: 18.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Стимулира метаболизма на мазнините
✔ Увеличава енергията и подобрява концентрацията
✔ Подобрява аеробния капацитет
✔ Подходящ за напреднали и начинаещи спортисти

Yamamoto Nutrition Syne Caps - Хранителна добавка, която осигурява синефрин

Какво е синефрин?

Синефрин е растителен алкалоид. Съдържа се натурално в плодовете на много цитрусови растения. Използва се най-вече като вещество, подпомагащо изгарянето на мазнини, класифицирано като термогеник и адаптоген. Синефринът е ефективен натуралеб и безвреден стимулант, който помага за разширяване на аеробния капацитет при физическо натоварване, потиска апетита и създава усещане за съществен приток на енергия, които в комбинация водят до увеличено изгаряне на калории и мазнини, както и до по-качествено изпълнение на поставени тренировъчни цели и повече издръжливост при физически натоварвания.

Като хранителна добавка, синферин има огромно приложение в спорта. Осигурява продължителен прилив на енергия, което го прави по-ефективен стимулант от кофеина. Има свойството да подпомага метаболизма на мазнините и подобрява концентрацията.

Начин на употреба: 

Като хранителна добавка, приемайте 3 капсули дневно, за предпочитане преди физическа активност.

За най-добри резултати приемайте дози от 10 до 60 mg за ден, за периоди от 6 до 12 седмици. Всеки трябва да усети своята собствена индивидуална толерантност. 

Food supplements

Content                                       60 Capsules
Serving Size                               3 Capsules
Serving per pack                         20
Recommended daily use:           1 serving

Nutrition Facts for 3 Capsules

Citrus Aurantium 10% synephrine 300 mg
of which synephrine 30 mg

Ingredients

Bitter orange extract (Citrus aurantium, immature fruit) tit. 10% synephrine, Capsule: gelatin, bulking agent: cellulose microcrystalline, Anti-caking agents: magnesium stearate, silicon dioxide.

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.  

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Коректно обслужване
Над 10 000 доволни клиенти. Винаги може да разчитате на коректно обслужване, истински качествени продукти и реални пазарни цени.
Качество
Protein4e.com гарантира за качеството и произхода на всеки продукт. Работим с директен внос без посредници, това ни осигурява достъп до сертифицирани продукти и реални търговски цени.
Бърза доставка
Осигуряваме бърза и адекватна доставка на възможно най-достъпни цени. Имаме грижата да достигне до вас навреме и отговори на всичките ви очаквания.
Имаш въпроси?
Можете да се консултирате с нас винаги, когато имате общ или специфичен въпрос. Нашите консултанти ще ви осигурят коректна и полезна информация за всеки продукт. Ако имате съмнения, не се колебайте да ни потърсите 0896801269