Кошница

Stacker2 Essential Aminos 400 gr.

Stacker2 Essential Aminos 400 gr.
Stacker2 Essential Aminos 400 gr.
-29 % Разпродаден
Stacker2 Essential Aminos 400 gr.
Stacker2 Essential Aminos 400 gr.
Stacker2 Essential Aminos 400 gr.
58.90лв.
41.90лв.
без ДДС: 41.90лв.

Опции

0896 801 269 Поръчай по телефон
✔ Всички есенциални аминокиселини в оптимална доза
✔ 5.7 грама глутамин с фармацевтичен клас
✔ 4,5 грама BCAA на порция
✔ BCAAs в идеално съотношение 3: 1: 1
✔ Оптимизира възстановителните процеси
✔ Подтиска катаболизма
✔ Мощен анаболизъм

Някои аминокиселини са жизненоважни за вас като спортист. Това са аминокиселини, които тялото ви не може да произвежда. Те се наричат незаменими аминокиселини и има осем от тях. Глутаминът може да се счита за деветата незаменима аминокиселина за спортисти, която е крайно необходима за мускулното възстановяване.

Stacker 2 Essential Aminos е висококачествена хранителна добавка, осигуряваща удърна доза есенциални (незаменими) аминокиселини.

Essential Aminos съдържа 11 грама от тези незаменими аминокиселини на порция. Продуктът съдържа най-важните аминокиселини за вас като спортист. Essential Aminos съдържа не по-малко от 5.7 грама глутамин и 4.5 грама BCAAs на порция в идеално съотношение 3: 1: 1. Поради това количеството на левцин е три пъти по-високо от съдържанието на валин и изолевцин.

Защо ви трябват аминокиселини?

Както може би знаете, аминокиселините са градивните елементи на протеините. Имате нужда от аминокиселини, за да помогнете на мускулите и метаболизма ви да функционират на оптимални нива. Човек се нуждае от средно по 1 грам протеини на килограм телесно тегло. Но ако тренирате интензивно и искате по-бързо възстановяване, или ако искате да изградите по-голема и часта от мускулната маса, тогава ви трябва 2 до 2,5 грама протеини на килограм телесно тегло. Протеиновите добавки могат да осигурят по-голямото търсене на протеин в организма, но най-добрите спортисти и професионални културисти се нуждаят от добавка, която се абсорбира от тялото изключително бързо и достига до мускулите за нула време. Ето защо те избират аминокиселини. Аминокиселините имат особено голяма добавена стойност точно преди или непосредствено след тренировка.

Значението на глутамин в есенциалните аминокиселини?

Има осем незаменими аминокиселини, които са аминокиселини, които организмът не може да произвежда сам и затова трябва да ги приемате чрез храна. Глутаминът се разглежда като деветата незаменима аминокиселина за спортистите. Това е защото поне 80% от мускулите се състоят от