Кошница

Stacker2 Essential Aminos 400 gr.

Stacker2 Essential Aminos 400 gr.
Stacker2 Essential Aminos 400 gr.
-29 %
Stacker2 Essential Aminos 400 gr.
Stacker2 Essential Aminos 400 gr.
Stacker2 Essential Aminos 400 gr.
58.90лв.
41.90лв.
без ДДС: 41.90лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Всички есенциални аминокиселини в оптимална доза
✔ 5.7 грама глутамин с фармацевтичен клас
✔ 4,5 грама BCAA на порция
✔ BCAAs в идеално съотношение 3: 1: 1
✔ Оптимизира възстановителните процеси
✔ Подтиска катаболизма
✔ Мощен анаболизъм

Някои аминокиселини са жизненоважни за вас като спортист. Това са аминокиселини, които тялото ви не може да произвежда. Те се наричат незаменими аминокиселини и има осем от тях. Глутаминът може да се счита за деветата незаменима аминокиселина за спортисти, която е крайно необходима за мускулното възстановяване.

Stacker 2 Essential Aminos е висококачествена хранителна добавка, осигуряваща удърна доза есенциални (незаменими) аминокиселини.

Essential Aminos съдържа 11 грама от тези незаменими аминокиселини на порция. Продуктът съдържа най-важните аминокиселини за вас като спортист. Essential Aminos съдържа не по-малко от 5.7 грама глутамин и 4.5 грама BCAAs на порция в идеално съотношение 3: 1: 1. Поради това количеството на левцин е три пъти по-високо от съдържанието на валин и изолевцин.

Защо ви трябват аминокиселини?

Както може би знаете, аминокиселините са градивните елементи на протеините. Имате нужда от аминокиселини, за да помогнете на мускулите и метаболизма ви да функционират на оптимални нива. Човек се нуждае от средно по 1 грам протеини на килограм телесно тегло. Но ако тренирате интензивно и искате по-бързо възстановяване, или ако искате да изградите по-голема и часта от мускулната маса, тогава ви трябва 2 до 2,5 грама протеини на килограм телесно тегло. Протеиновите добавки могат да осигурят по-голямото търсене на протеин в организма, но най-добрите спортисти и професионални културисти се нуждаят от добавка, която се абсорбира от тялото изключително бързо и достига до мускулите за нула време. Ето защо те избират аминокиселини. Аминокиселините имат особено голяма добавена стойност точно преди или непосредствено след тренировка.

Значението на глутамин в есенциалните аминокиселини?

Има осем незаменими аминокиселини, които са аминокиселини, които организмът не може да произвежда сам и затова трябва да ги приемате чрез храна. Глутаминът се разглежда като деветата незаменима аминокиселина за спортистите. Това е защото поне 80% от мускулите се състоят от глутамин. Глутаминът е толкова важен, че ако не вземете достатъчно количество от него, тялото ви просто ще разкъса други аминокиселини, за да произведе глутамин. Дори BCAA трябва да се поддадат на него, когато нивото на глутамин е твърде ниско. 

Левцин, анаболна аминокиселина в есенциалните аминокиселини.

Левцинът е най-важната аминокиселина с разклонена верига (BCAA). Мускулните клетки реагират на левцин по специален начин. Колкото повече левцин се намира в мускулната клетка, толкова по-интензивно се задейства анаболната сигнална молекула IRS-1. По-конкретно, това означава, че колкото повече левцин е в мускулната клетка, толкова по-чиста мускулна маса се изгражда. Левцинът е много дискутирана аминокиселина, коятп може да повиши синтеза на мускулния протеин не по-малко от 70%.

BCAA в Essential Aminos предотвратява катаболизма

BCAAs са тествани от учени по отношение на представянето на спортисти със сила и атлети на издръжливост за повече от 10 години. Резултатите от изследванията безспорно показват, че BCAA защитават мускулите, имат мускулна функция и могат да дадат допълнителна енергия. Последните изследвания показват, че добавката на BCAA разрушава производств