Кошница

Stacker2 Complete BCAA 3:1:1 300 gr.

Stacker2 Complete BCAA 3:1:1 300 gr.
Stacker2 Complete BCAA 3:1:1 300 gr.
-47 % Разпродаден
Stacker2 Complete BCAA 3:1:1 300 gr.
Stacker2 Complete BCAA 3:1:1 300 gr.
Stacker2 Complete BCAA 3:1:1 300 gr.
31.90лв.
16.90лв.
без ДДС: 16.90лв.

Опции

0896 801 269 Поръчай по телефон
✔ BCAA в съотношение 3:1:1
✔ Стимулира растежа на мускулна маса
✔ Насърчава изгарянето на мазнините
✔ Увеличава силата и енергията
✔ Ускорява възстановяването
✔ Предпазва мускулна маса
✔ Оптимизира притока на кислород

Stacker 2 Complete BCAA 3:1:1 е аминокиселинна хранителна добавка БЦАА в съотношение 3:1:1. Насърчава растежа на чиста мускулна маса, подобрява изгарянето на излишните телесни мазнини и повишава мускулната енергия по време на високоинтензивни тренировки.

Stacker 2 Complete BCAA 3:1:1 осигурява верижно-разклонените аминокиселини (BCAA) левцин, валин и изолевцин.

BCAA (Branched-chain amino acid) са аминокиселините с разклонена верига: левцин, изолевцин и валин. ВСАА отиват директно в кръвообращението, откъдето преминават към мускулните клетки, поради което служат като мигновен източник на енергия. Аминокиселините с разклонена верига са метаболизират повече в мускулите, отколкото в черния дроб, и тяхното най-голямо предимство е способността им да подпомагат регенерацията и след най-усилените тренировки.

Дозата на L-левцин е три пъти по-висока от L-изолевцин и L-валин. Левцинът е най-ценната аминокиселина за спортисти. Притежава про-анаболен и анти-катаболен ефект, което означава, че увеличава натрупването на мускулни протеини с 16%, според научни изследвания. Бодибилдърите във всички възрасти ще се възстановяват по-бързо и ще натрупат повече мускулна маса, ако храната им е богата на ВСАА.

Stacker 2 Complete BCAA 3:1:1 намалява времето за възстановяване, увеличава издръжливостта и подобрява обмена на кислород в организма.

ВСАА са най-важните анаболни и антикатаболни есенциални аминокиселини. Осигуряват протеиновия синтез за растеж на мускулната маса и регенерация на мускулната тъкан. ВСАА са необходими и незаменими най-вече когато тялото се намира в критична ситуация, например диета с ниско съдържание на въглехидрати в комбинация с интензивни тренировки. 

Начин на употреба:

Смесете 1 доза (5 гр.) с вода или плодов сок и консумирайте директно след приготвяне. В зависимост от вашите нужди приемайте 1-3 дози дневно.

Food supplements

Content                                   300 Grams
Serving Size                           5 Grams (1 Scoop)
Serving per pack                   60
Recommended daily use: 1 serving

Nutrition Facts For 5 Grams 

High Performance BCAA Complex (3:1:1) 5000mg
Premium blend of 3 essential amino acids
L-Leucine