Кошница

Scitec Nutrition L-Glutamine 300 gr.

Scitec Nutrition L-Glutamine 300 gr.
-20 %
Scitec Nutrition L-Glutamine 300 gr.
31.00лв.
24.90лв.
без ДДС: 24.90лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Подобрява регенерацията на целия организъм
✔ Регулира хормоналния баланс
✔ Възстановява чревната лигавица
✔ Поддържа мускулна хипертрофия
✔ Силен антикатаболен ефект

Scitec Nutrition L-Glutamine - L-глутамин на прах 50 дози

Scitec Nutrition L-Glutamine е източник на аминокиселината L-глутамин, основният строителен материал на скелетните мускули. L-глутамин стимулира регенерацията, повишава мускулната хипертрофия и чревната лигавицаа.

L-глутамин представлява 60% от протеините, изграждащи скелетните мускули. Той участва в неутрализацията на амоняк и синтеза на протеини, което го прави един от основните регулатори на анаболните процеси в системата на човешкото тяло.

Мускулна хипертрофия

Глутаминът се образува в резултат на комбиниране на глутаминова киселина с амоняк, токсичният страничен продукт от множество трансформации на аминокиселини. В тази форма той се връща като субстрат на протеиновите трансформации и е необходим за синтеза на много протеини, важни за човешкия организъм. По този начин концентрацията на глутамин е важен фактор, регулиращ метаболизма на целия организъм. Естественият синтез на глутамин понякога е недостатъчен, особено при хора, които тренират ежедневно, работата им е свързана с физически и психически стрес или прекарват тежко заболяване.

Ефективност на нервната система

Глутаминовата киселина е важен стимулиращ невротрансмитер. Правилната му концентрация в пресинаптичните мембрани позволява плавно провеждане на нервните импулси. Твърде ниската концентрация на глутамин в организма, причинена от увеличени физически усилия по време на тренировка, може да доведе до нарушена нервна проводимост. Глутаминът се използва и за лечение при нарушения на паметта, деменция и шизофренично разстройство.

Здрава чревна флора

Глутаминът има противовъзпалителни свойства в чревната лигавица и подпомага нейната регенерация. По този начин се отразява на здравето на чревната бариера. Лигавицата на червата често е раздразнена, както от лоша хигиена на хранителните вещества, така и от стресови фактори, които включват интензивни тренировки. Ето защо почти всички спортисти трябва да се грижат за състоянието на своето здраве. Глутаминът прави възможно постигането на пълна функционалност на ентероцитите, както по отношение на имунната бариера срещу патогени, така и пълноценното усвояване на хранителните вещества.

За да обобщим всичко, Scitec L-Glutamine е отлична хранителна добавка, която подпомага цялостната регенерация на организма. Особено се препоръчва в периоди на отслабване (по време на намаляване на мастната тъкан), когато телесната система е изложена на мускулен катаболизъм, поради повишен метаболитен стрес и ниско снабдяване с калории. Глутаминът защитава скелетните мускули и допълва възможния дефицит на глутаминова киселина в други тъкани на телесната система и в същото време поддържа здраве чревна флора.

Начин на употреба: 

Разтворете 1 доза (6 грама = 1 мерителна лъжица) с вода или плодов сок и приемайте 1-2 дози дневно.

Най-доброто време за прием 1 доза сутрин след сън и 1 доза след тренировка.

Food Supplements

Content                                   300 Grams
Serving size                            6 Grams (1 Scoop)
Servings per pack                   50
Recommended daily use:       1 serving

Nutrition Facts For 6 Grams (1 Scoop)

L-Glutamine 6000 mg

Other Ingredients:

100% L-Glutamine.

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.
Точната сума на доставка може да видите след като добавите желаните от вас продукти в кошницата и посочите данните си за доставка. 
Доставката се изчислява автоматично чрез модула на съотвения куриер в кошницата. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА предлагаме за поръчки над 250лв до офис на СПИДИ.
Всички поръчки под 250лв заплащат доставка.

ВНИМАНИЕ: в случай, че някой от модулите изчисли доставка 0.00лв за поръчка на стойност под 250лв. означава, че най-вероятно модула в момента НЕ работи правилно. В тези случаи доставката ще бъде изчислена отделно, а вие ще бъдете уведомени от наш служител за сумата по доставката.

Моля, прочети Пълните условия за доставка.