Кошница

San Shredded 70 caps.

San Shredded 70 caps.
-32 %
San Shredded 70 caps.
  • Marka: San
  • Срок на годност: 30.07.2022
44.00лв.
29.90лв.
без ДДС: 29.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Премахва задържаната вода само за 72 часа
Постигане на изваяна мускулна дефиниция
✔ Подходящ за състезание по културизъм или фотосесия
✔ Рязък мускулен релеф
✔ Намалява телесното тегло
✔ Безопасна формула

San Shredded - Мощен диуретик, който само за 72 часа премахва задържаната под кожата вода, зa дa пocтигнeтe изявeнa мycĸyлнa дeфиниция

San Shredded съдържа поредица от активни съединения, които са създадени да избавят тялото ви от излишната вода гарантирано за 72 часа. 

Едно от тези съединения се нарича "urtica dioica" (Коприва). Първоначално изследван за употребата му при лечение на разстройства на простатата, той съдържа така наречените "лигнани", които директно пречат на тестостерона да се свърже с SHBG (глобулин, свързващ половите хормони). И когато това се случи, повече от естествения ви тестостерон ще бъде използван за това, което прави най-добре ... изграждане на мускули и да ви направи силни! Заедно със своите подобряващи тестостерона свойства, "Urtica Dioica" демонстрира, че инхибира ароматазния ензим в мастната тъкан и следователно освобождава мазнините по бърз и ефективен начин.

Второто съединение в ненадминатата формула на Shredded е Uva-Ursi (Arbutin). Uva-Ursi е много вълнуващо съединение, защото може да помогне на културистите по повече от един начин. Uva-Ursi (Arbutin) се използва за първи път за лечение на инфекции на пикочните пътища при жени и действа за „промиване на бъбреците“ от инфекциозни микроби. Високият фармацевтичен екстракт на Uva-Ursi на Shredded съдържа повече от 30% арбутин, който не само надминава всичко, което е на разположение в момента, но също така ускорява способността на телата да изплакват вода, когато това е най-необходимо, като непосредствено преди състезание или снимка.

Третото и четвърто съединение в Shredded е фармацевтичният кофеин и специално събраният екстракт от зелен чай (60% EGCG). Съвсем скорошните медицински изследвания показаха, че комбинацията от кофеин и зелен чай (този, който съдържа поне 60% EGCG) е изключително термогенна и много ефективен начин за горене на мазнини. "Механизмът на действие" на кофеина е, че той силно освобождава съхранението на мазнини, като стимулира адреналиновите рецептори, които причиняват малки повишения на телесната температура, което "задейства" термогенния процес. Освен това кофеинът е и мощен диуретик. Той стимулира бъбреците, причинявайки чести посещения до тоалетната.

Последното съединение, намерено в Shredded, е Evodiamine. Еводиаминът действа чрез увеличаване на това, което е известно като производство на катехоламин от надбъбречните жлези. Това от своя страна, чрез сложна последователност от биологични процеси, увеличава това, което се нарича цикличен аденозин монофосфат или цикличен AMP, cAMP. А cAMP е един лош метаболитен бластер ... причиняващ евентуалното активиране на 300 различни ензимни реакции в организма. И когато това се случи ефективно, всеки процес в организма, включително производството на АТФ, синтеза на протеини, метаболизма на въглехидратите и окисляването на мазнините, се засилва и това е точно това, което искате ... ускорено възстановяване и регенерация!

Затова си представете себе си с няколко килограма по-леки само за няколко дни ... и си представете колко по-скъсани ще изглеждате. Не се състезавайте в състезание или не си правете фотосесия, без да прилагате San Shredded в програмата си.

Начин на употреба: 

Πpиeмaйтe 1 дoзa (7 капсули) cлeд зaĸycĸa и 1 дoзa cлeд oбядa c oĸoлo 500 мл. вoдa. Πийтe пoнe 3,5 – 4 литpa вoдa днeвнo. He пpиeмaйтe пoвeчe oт 2 дoзи в 24 чaca! Πocъвeтвaйтe ce c лeĸap, aĸo пpиeмaтe лeĸapcтвeни мeдиĸaмeнти или cтpaдaтe oт здpaвocлoвeн пpoблeм.

Food Supplements

Content                                    70 Capsules
Serving size                              7 Capsules
Serving per pack                      10
Recommended daily use         1 serving

Nutrition Facts for 7 Capsules

Potassium Gluconate (16% Potassium) 100 mg
Taraxacum Officinale Extract (30% Taraxasterols) 1.5 g
Uva Ursi Extract (30% Arbutin) 1.5 g
Green Tea Extract (60% EGCG) 200 mg
Nettle Root Extract (Urtica Dioica 20:1) 120 mg
Caffeine Anhydrous 100 mg
Evodia Rutaecarpa (50% Evodiamine) 100 g

Other Ingredients:

Microcrystalline Cellulose, Gelatin, Silicon Dioxide, Magnesium Stearate, Titanium Dioxide, FD&C Color Blue #2

Manufactured in a facility that also processes egg, shellfish, fish, soy, peanuts, tree nuts and milk ingredients

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.  

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение