Кошница

Real Pharm Amino Pack 30 Packs

Real Pharm Amino Pack 30 Packs
-31 %
Real Pharm Amino Pack 30 Packs
  • Marka: Real Pharm
  • Срок на годност: 30.09.2021
58.00лв.
39.90лв.
без ДДС: 39.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Аминокиселини от 6 протеинови източника
✔ Заменими и незаменими аминокиселини
✔ Подходящо за всички спортисти
✔ Оптимизира възстановителните процеси
✔ 30 дневна опаковка
Real Pharm Amino Pack е пълен набор аминокислини от 6 различни протеинови източника, плюс добавени BCAA в съотношение 2:1:1. Една доза от 1 саше, включващо 10 таблетки, покрива изцяло дневните ви нужди от всички незаменими и заменими аминокиселини, необходими за вашите мускули, органи и тъкани.


Комплексните пакети на Real Pharm Amino Pack са подходящи за хора, извършващи тежък физически труд, активно спортуващи и професионални атлети. Висококачественият набор протеинови източници осигурява непрекъснато и удължено освобождаване на аминокиселини, за поддържане на оптимална форма през целия ден.

Протеиновите суплементи са разработени така, че да ви осигуряват протеинови фракции и аминокиселини, не само за ежедневното функциониране на организма, но и за повишените нужди на мускулите по време на тежки физически натоварвания или тренировки за сила или издръжливост. Тъй като при тези условия протеиновите нужди трудно могат да бъдат покрити само от хранителния режим, Real Pharm Amino Pack ви снабдява с протеинови източници с различно време за освобождаване за стабилно и постоянно подхранване с аминокиселини.

Суроватъчният протеин хидролизат е с максимално високо съдържание на чист протеин – в рамките на 90% до 95%. Това е най-чистият и бързоусвоим суроватъчен протеин. Представлява предварително ензимно обработен суроватъчен протеин до разбиването му до късоверижни пептидни фракции. Съдържа само остатъчни следи от въглехидрати и мазнини.

Телешкият протеин хидролизат е друг богат и висококачествен източник на чист протеин. Спада към най-бързо усвояемите протеинови източници.

Свинската плазма е полезен протеинов източник с висока концентрация на албумини и глобулини.

Мицеларният казеин е най-бавно усвоимият протеинов източник, като метаболизирането му е равномерно в рамните на 6-8 часа. Това го превръща в перфектният избор за протеин преди сън.

Яйченият албумин е пълноценен протеинов източник със средно време за усвояване, който осигурява плавният преход между захранването с аминокиселини от хидролизати и казеиновите съставни части на продукта.

Верижно-разклонените аминокиселини (BCAAs) са ключови незаменими аминокиселини, които се изполмзват като авариен източник на енергия, стартер на мускулния растеж, антикатаболен агент и средство за ускоряване на мускулната регенерация и следтренировъчното възстановяване.

Начин на употреба:

Приемайте съдържанието на 1 саше (10 таблетки, 1 доза) веднъж дневно. Не надвишавайте препоръчителния дневен прием от 1 саше!

Food supplements

Content                                                          30 Packs
Serving Size                                                   1 Pack
Serving per pack                                            30
Recommended daily use:                              1 serving

Nutrition Facts For 1 Pack

Hydrolysed whey protein  2500 mg
including protein 2000 mg
Hydrolysed beef protein 2200 mg
including protein 2000 mg
Pig plasma 1000 mg
including protein 750 mg
Calcium caseinate (from milk) 2000 mg
including protein 1600 mg
Ovalbumin 1000 mg
including protein 800 mg
Micellar caseinate from milk protein isolate 1000 mg
including protein 850 mg
BCAA 2:1:1 1000 mg
L-leucine, L-valine, L-isoleucine 2:1:1  

Other ingredients:

Whey protein hydrolyzate, beef protein hydrolyzate, calcium caseinate, porcine plasma, egg albumin, micellar casein milk protein isolate, BCAA (L-leucine, L-valine, L-isoleucine) at 2: 1: 1 ratio, microcrystalline cellulose (fillers), calcium carbonate, magnesium stearate and silica (anti-caking agents).

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.
Точната сума на доставка може да видите след като добавите желаните от вас продукти в кошницата и посочите данните си за доставка. 
Доставката се изчислява автоматично чрез модула на съотвения куриер в кошницата. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА предлагаме за поръчки над 250лв до офис на СПИДИ.
Всички поръчки под 250лв заплащат доставка.

ВНИМАНИЕ: в случай, че някой от модулите изчисли доставка 0.00лв за поръчка на стойност под 250лв. означава, че най-вероятно модула в момента НЕ работи правилно. В тези случаи доставката ще бъде изчислена отделно, а вие ще бъдете уведомени от наш служител за сумата по доставката.

Моля, прочети Пълните условия за доставка.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
Коректно обслужване
Над 10 000 доволни клиенти. Винаги може да разчитате на коректно обслужване, истински качествени продукти и реални пазарни цени.
Качество
Protein4e.com гарантира за качеството и произхода на всеки продукт. Работим с директен внос без посредници, това ни осигурява достъп до сертифицирани продукти и реални търговски цени.
Бърза доставка
Осигуряваме бърза и адекватна доставка на възможно най-достъпни цени. Имаме грижата да достигне до вас навреме и отговори на всичките ви очаквания.
Имаш въпроси?
Можете да се консултирате с нас винаги, когато имате общ или специфичен въпрос. Нашите консултанти ще ви осигурят коректна и полезна информация за всеки продукт. Ако имате съмнения, не се колебайте да ни потърсите 0896801269