Кошница

Prozis ZMB6 Zinc + Magnesium + B6 120 caps.

Prozis ZMB6 Zinc + Magnesium + B6 120 caps.
-29 %
Prozis ZMB6 Zinc + Magnesium + B6 120 caps.
  • Marka: Prozis
  • Срок на годност: 30.08.2021
23.90лв.
16.90лв.
без ДДС: 16.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Мощна комбинация от Цинк, Магнезий и Витамин B6 -> ZMB
✔ Повишава нивата на тестостерон
✔ Обогатен с витамин D и пантотенова киселина
✔ Клинично тествани съставки
✔ Препоръчва се за спортисти

Сериозно трениращите знаят колко изтощителни могат да бъдат ежедневните тренировки и колко е важно да приемат правилните хранителни вещества в точното време.Освен това, ежедневното физическо и психическо натоварване, води до дефицит на някои основни витамини и минерали. А това може да доведе до спад на фичиеските възможности, поради понижаване нивата на тестостерон и други анаболни хормони.

Ето защо, ви представяме Prozis ZMB6 съдържа клинично тествани и внимателно подбрани съставки, специално предназначен за сериозни спортисти. Prozis ZMB6 е съставен от пет активни съставки в синергична формула, която ще подобри възстановителните процеси на тялото, а именно - Цинк, Магнезий и витамин B6, а също така са добавени витамин D и пантотенова киселина.

Магнезий влияе върху по-доброто усвояване и използване на мъжкия хормон. Въпреки това, този елемент е особено доброволно използван от спортисти, защото благодарение на него можете да се отървете от болезнените мускулни контракции. Тази ценна съставка ще ви помогне да намалите умората си, така че ще имате повече енергия по време на тренировка. В допълнение, магнезият помага за правилния синтез на протеин