Кошница

Prozis Potassium Citrate 90 caps.

Prozis Potassium Citrate 90 caps.
-63 % Разпродаден
0896 801 269 Поръчай по телефон
✔ Поддържа нормалните функции на сърцето
✔ Подобряване на кръвното налягане
✔ Поддържане на pH баланса
✔ Осигурява здравето на бъбреците
✔ Поддържа мускулите и нервната система
✔ Поддържа водния баланс в тялото

Prozis Potassium Citrate е форма на калий - калиев цитрат, която се абсорбира по-лесно от организма и ви позволява да извлечете максимално всички ползи от този невероятен минерал.

Калият е един от най-важните елементи, който играе изключително важна роля за правилното функциониране на организма. Недостигът му има много негативни последици за здравето, като постоянна умора, слабост,болезнени мускулни крампи, влошено храносмилателане.

Калият е от  особено важно значение за здравето на сърцето, защото  поддържа биенето му. По принцип калиев дефицит се среща рядко, и се  получава вследствие повишеното му отделяне  от организма – например при обилно повръщане или диария. Ако имате установен недостиг на калий, е добре да се набави под формата на хранителна добавка.

Калият е елемент, който взема активно участие  в регулацията на водния баланс, кръвното налягане и поддържането на нивата на киселинност в организма. Той е основен електролит с ключово значение, който регулира преминаването на водните молекули през клетъчната мембрана. Калият също така е изключително важен, за осъществяване   предаването на нервните импулси. Освен това, този минерал  осигурява нормалната функция на мускулите и нервите и подпомага важни метаболитни процеси.

Нормалните  нива на калия са от особено важно значение за  способността на сърцето да функционира правилно. Активно спортуващите хора, също имат нужда от адекватно количество калий в тялото си. Това е така, защото калият  стимулира задържането на азота, а това води до  повишаването на мускулната маса. Недостигът на калий може да е много опасен, дори фатален, но превишаването на нормалното количество от този минерал, също е опасно! Ето защо, необходимо е да имате установен недостиг на калий, за да приемате хранителни добавки с него, каквато е и Prozis Potassium Citrate.

Начин на употреба: 

Приемайте 3 капсули дневно.

Food supplements

Content                                 90 Capsules
Serving Size                         3 Capsules
Serving per pack                 30
Recommended daily use: 1 serving

Nutrition Facts For 3 Capsules

Potassium 300 mg

Ingredients:

Potassium Citrate , Gelatin, Anti-caking Agent (Silicon Dioxide), Anti-caking Agent ( Magnesium Salts of Fatty Acids ), Colour (Titanium Dioxide).

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.
Точната сума на доставка може да видите след като добавите желаните от вас продукти в кошницата и посочите данните си за доставка. 
Доставката се изчислява автоматично чрез модула на съотвения куриер в кошницата. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА предлагаме за поръчки над 250лв до офис на СПИДИ.
Всички поръчки под 250лв заплащат доставка.

ВНИМАНИЕ: в случай, че някой от модулите изчисли доставка 0.00лв за поръчка на стойност под 250лв. означава, че най-вероятно модула в момента НЕ работи правилно. В тези случаи доставката ще бъде изчислена отделно, а вие ще бъдете уведомени от наш служител за сумата по доставката.

Моля, прочети Пълните условия за доставка.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение