Кошница

OstroVit Pharma Homocysteine Level Aid 60 caps.

OstroVit Pharma Homocysteine Level Aid 60 caps.
-14 %
OstroVit Pharma Homocysteine Level Aid 60 caps.
  • Marka: OstroVit
  • Срок на годност: 08.07.2022
22.00лв.
18.90лв.
без ДДС: 18.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Комплекс от съставки, които поддържат правилния метаболизъм на хомоцистеин
✔ Подпомага правилното функциониране на нервната система
✔ Помага за правилното функциониране на имунната система
✔ Помага за правилното функциониране на сърдечно-съдовата система
✔ 60 капсули в опаковка
✔ Най-високо качество на суровините и продукцията
✔ Бутилка от тъмно стъкло

OstroVit Pharma Homocysteine Level Aid - Поддържа правилното ниво на правилното ниво на хомоцистеин

OstroVit Pharma Homocysteine Level Aid е висококачествена хранителна добавка под формата на капсули HPMC, която съдържа специално подбран комплекс от вещества, допринасящи за поддържането на нормалния метаболизъм на хомоцистеин. Линията Pharma е най-новото „дете“ на OstroVit, което поставя на първо място качеството на суровините, усърдието на фармацевтичното производство и всички компоненти, благодарение на които добавката е създадена. OstroVit Pharma е абсолютно елитни добавки за потребители, които знаят какво е най-важно за тях.

Какво е правилното ниво на хомоцистеин?

Хомоцистеинът е една от сярните аминокиселини, която се образува по време на трансформацията на метионин. За съжаление излишъкът му в тялото ни е вреден. Той допринася за развитието на сърдечно-съдови заболявания или фетални малформации, поради което е толкова важно да осигурим витамини и съединения от група В, които улесняват правилния метаболизъм и трансформацията на хомоцистеина в тялото ни.

Ниските нива на хомоцистеин подпомагат доброто състояние на сърдечносъдовата система. OstroVit Pharma Homocysteine Level Aid е специална формула, която подпомага поддържането на здравословни нива на хомоцистеин и добро общо здравословно състояние.

Какво съдържа OstroVit Pharma Homocysteine Level Aid?

  • Бетаин HCL (бетаин хидрохлорид) - органично химично съединение от групата на протеиновите аминокиселини, производно на глицин, което е една от най-простите аминокиселини с добавени три метилови групи. Бетаинът е естествен компонент на стомашната киселина. Той е отговорен за правилния транспорт на калций, витамин В12, протеини и железни частици от храната. В комбинация с пепсин, той разгражда тези съединения на по-малки частици и след това участва в тяхното усвояване. Той е отговорен за правилното ниво на хомоцистеин в нашето тяло.
  • Холин (холин битартрат) - холинът (в случая форма на битартрат) е органично химично съединение, известно още като витамин В4, използвано главно заради когнитивно стимулиращите си свойства (директна трансформация в ацетилхолин, един от най-важните невротрансмитери) или като лек за здравето на черния дроб, способен да намали натрупването на мастен черен дроб, хроничното му възпаление, цироза и хиперхолестеролемия. Доказано е, че може да помогне за намаляване на нивото на хомоцистеин в организма.
  • Рибофлавин (витамин В2) - допринася за поддържането на правилния енергиен метаболизъм, помага за правилното функциониране на нервната система. Освен това този витамин помага да се поддържа правилното състояние на лигавиците и състоянието на червените кръвни клетки. Освен това спомага за поддържането на здрава кожа и допринася за намаляване на умората. Необходим в метаболизма на хомоцистеин.
  • Витамин В6 (пиридоксал 5-фосфат) - под формата на р-5-р, т.е. пиридоксал 5-фосфат. Това е най-добрата форма на витамин В6, достъпна за нашето тяло. Той изпълнява и поддържа океана от физиологични функции и е от съществено значение за правилното функциониране на всички органи в тялото ни. Той влияе на правилното ниво на хомоцистеин в организма.
  • Фолиева киселина (витамин В9 - левомефолиева) - активната форма на фолиева киселина (6S) -5-метилтетрахидрофолатна киселина - 5-MTHF допринася за растежа на майчините тъкани по време на бременност (включително в ранния стадий), участва в процеса на клетъчно делене , помага за правилното производство на кръв и за поддържане на правилния метаболизъм на хомоцистеин. 5-MTHF не се синтезира от организма, така че той трябва да бъде снабден с храна или добавки. Левомефолатът влияе върху нивото на хомоцистеин в организма.
  • Биотин (витамин В7) - допринася за поддържането на правилния енергиен метаболизъм, помага за правилното функциониране на нервната система. Освен това допринася за поддържането на правилния метаболизъм на макронутриентите. Биотинът помага да се поддържа здрава кожа и коса и помага да се поддържа правилното състояние на лигавиците. Регулира нивото на хомоцистеин в организма.
  • Витамин В12 (метилкобаламин) - метилкобаламинът е най-абсорбиращата форма на витамин В12. Той допринася за поддържането на правилния енергиен метаболизъм и помага за правилното функциониране на нервната система и за поддържане на правилния метаболизъм на хомоцистеин. Този витамин играе роля в процеса на клетъчно делене.

Нач