Кошница

OstroVit Pharma Elite CLA 30 caps.

OstroVit Pharma Elite CLA 30 caps.
-28 %
OstroVit Pharma Elite CLA 30 caps.
  • Marka: OstroVit
  • Срок на годност: 11.11.2022
16.50лв.
11.90лв.
без ДДС: 11.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ 1000 mg CLA етилов естер
✔ 30 капсули в опаковката
✔ Най-високо качество на суровини и производств
✔ Стъклена, тъмна бутилка за максимално предпазване от окисление
✔ Съдържа изомери C9, T11 и C10, T12

OstroVit Pharma Elite CLA - Съдържа висококачествена линоленова киселина

OstroVit Pharma Elite CLA е една от най-висококачествените хранителни добавки под формата на меки гел капсули на базата на масло с конюгиран етилов естер на линолова киселина - CLA. OstroVit Pharma е ново подразделение на OstroVit и предлага специална гама от продукти с високо фармацевтично качество, която е създадена конкретно, за да посрещне нуждите на аптеките и на клиенти поставяйки качеството на първо място. Тази серия от продукти се предлага само и единствено в стъклени опаковки.

Конюгирана линолова киселина (CLA) е термин, използван за означаване на смес от мастни киселини, които имат структура на линолова киселина. Двойните връзки възникват на разстояние от два въглеродни атома. Всички те са полиненаситени мастни киселини, а някои от тях могат да бъдат трансмастни киселини, които не трябва да се бъркат с трансмазнините, образувани по време на термичната обработка на нестабилни готварски масла.

Конюгираната линолова киселина има ефект на подпомагане на растежа на чистата мускулна маса и помага за изгарянето на ненужни мазнини. CLA е много силен антиоксидант - той има около 100 пъти по-голяма антиоксидантна активност от витамин Е, благодарение на което помага да се инхибира образуването на свободни радикали и забавя стареенето на организма. В допълнение, CLA киселина подобрява минерализацията на костите, има способността да нормализира нивата на кръвната захар.

CLA понижава способността на мастните клетки да задържат мазнини и предотвратява тенденцията на организма към наддаване на тегло. От повишеното изгаряне на мазнините, следва и повечето освободена енергия, която захранва организма ни, а това от своя страна подобрява както качеството и обема на тренировката ни, така и спортните ни резултати.

За да постигнете желаните резултати е важно да не забравяте, че ефектът от приема на CLA под формата на хранителна добавка е гарантиран само в съчетание с редовна физическа активност и правилен хранителен режим.

Начин на употреба:

Приемайте 1 доза (1 капсулa) 1-2 пъти дневно с храна.

Препаратът е предназначен за възрастни лица.

Food supplements

Content                              30 Capsules
Serving Size                      1 Capsule
Serving per pack               30
Recommended daily use: 1 serving

Nutrition Facts For 1 Capsule

Ethyl Ester of Conjugated Linoleic Acid CLA 1000 mg
of which CLA (80%) 800 mg

Ingredients:

Ethyl conjugated linoleic acid CLA, shell ingredients (gelatin, humectant: glycerol; water).

The product may contain milk (including lactose), soy, peanuts, other nuts, sesame seeds, oats, eggs, crustaceans, fish.

Имате запитване за даден продукт?


Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Важно! Доставката се заплаща допълнително от купувача!

За повече информация относно пълните условия и цени за доставка вижте ТУК.  

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение