Кошница

Ostrovit Lutein Forte 60 softgels

Ostrovit Lutein Forte 60 softgels
-40 %
Ostrovit Lutein Forte 60 softgels
  • Marka: OstroVit
  • Срок на годност: 01.05.2022
24.00лв.
14.50лв.
без ДДС: 14.50лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Лутеин + Зеаксантин 
✔ Мощен антиоксидант
✔ Неутрализира свободните радикали
✔ Подпомага и подсилва зрението
✔ Защитава макулата и лещата на окото

Ostrovit Lutein Forte е източник на лутеин, който е един от най-важните микроелементи, помагащи за защитата на очите.

Лутеин е органично съединение, принадлежащо към растителни каротеноидни пигменти. Лутеинът абсорбира опасната радиация и унищожава свободните радикали.

За съжаление, организмът не може да произвежда това вещество самостоятелно, така че трябва да се доставя в правилните количества с храна или под формата на добавка. Ostrovit Lutein Forte е идеалният продукт, който ще задоволи напълно нуждите от качествена защита за вашите очи.

В допълнение, продуктът съдържа Зеаксантин !

Астаксантинът убива свободните радикали в тялото ви, премахвайки свързаните с възрастта заболявания като дегенерация на макулата, като предотвратява тези нестабилни молекули да увреждат клетките ви. Антиоксадантът астаксантин също така подобрява функционирането на имунната ви система, като увеличава броя и активността на Т-клетките и макрофагите, два вида защитни клетки, които се борят с инфекцията и рака. За разлика от другите антиоксиданти, астаксантинът се намира както в клетката, така и извън нея, което й позволява да се бори със свободните радикали както вътре, така и извън клетката.

Лутеинът е също така подходящ за профилактиката на сърдечно-съдовите заболявания. Лутеин (Lutein) свойството да прави кожата гладка и мека.

Накратно защо да вземате зеаксантин с лутеин?

Зеаксантин с лутеин е естествено допълнение на каротеноиди, които предпазват макулата чрез потискане на потенциално вредните форми на светлината. Двете съединения укрепват и пазят очите срещу нанасянето на щети от околната среда. В качеството си на оптичен филтър и антиоксидант помагат за подобряване на зрителните функции и предпазват от преждевременно стареене.

Зеаксантинът е съединение, което защитава окото чрез абсорбиране на вредната синя светлина и намаляване на отблясъците. Той се бори срещу свободните радикали, които могат да доведат до преждевременно стареене.

Лутеинът се съдържа в тъмните листни зеленчуци и яйцата. Също така е мощен антиоксидант и помага в борбата с дегенерация на макулата. Подобно на зеаксантина, лутеинът е естествена съставка на очите и бавно намалява с напредване на възрастта. Двете съединения работят заедно за защита, укрепване и подобряване на зрението.

Ostrovit Lutein Forte е насочен главно към хора, чиято ежедневна работа или придружаващ фактор за околната среда има вредно въздействие върху очите. Препоръчва се за хора, работещи на компютър, прекарвайки много часове в четене или гледане на телевизия или изложени на силна слънчева светлина.

Начин на употреба: 

Приемайте 1 доза (1 гел-капсула) веднъж дневно, за предпочитане сутрин по време на хранене.

Food supplements

Content                                                          60 Capsules
Serving Size                                                  1 Capsule
Serving per pack                                            60
Recommended daily use:                              1 serving

Nutrition Facts for 1 Capsules

Lutein 40 mg
Zeaksanthin 2 mg

Other Ingredients:

Acidity regulator - dicalcium phosphate, anti-caking agent - powdered cellulose, L-ascorbic acid (vitamin C), anti-caking agent - calcium carbonate; lutein, DL-alpha-tocopheryl acetate (vitamin E), stabilizer - sodium carboxymethylcellulose, anti-caking agent - fatty acids, filler - hydroxypropylmethylcellulose (HPMC), anti-caking agent - magnesium salts of fatty acids, - glycerol, filler - hydroxypropylcellulose, selenium sodium (selenium).

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.
Точната сума на доставка може да видите след като добавите желаните от вас продукти в кошницата и посочите данните си за доставка. 
Доставката се изчислява автоматично чрез модула на съотвения куриер в кошницата. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА предлагаме за поръчки над 250лв до офис на СПИДИ.
Всички поръчки под 250лв заплащат доставка.

ВНИМАНИЕ: в случай, че някой от модулите изчисли доставка 0.00лв за поръчка на стойност под 250лв. означава, че най-вероятно модула в момента НЕ работи правилно. В тези случаи доставката ще бъде изчислена отдел