Кошница

Olimp Gold Salmon 12000 Amino Mega Tabs 300 tabs.

Olimp Gold Salmon 12000 Amino Mega Tabs 300 tabs.
-25 %
Olimp Gold Salmon 12000 Amino Mega Tabs 300 tabs.
  • Marka: Olimp
  • Срок на годност: 04.08.2023
87.00лв.
64.90лв.
без ДДС: 64.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Подпомага ресинтеза на мускулни протеини
✔ Съдържа големи количества EAA, включително BCAA
✔ Максимизира спортните резултати
✔ Повишава мускулната маса и сила
✔ Улеснява синтеза на мускулни протеини
✔ Подобрява адаптацията към тренировките
✔ Поддържа анаболни процеси
✔ Подобрява регенерацията

Olimp Gold Salmon 12000 Amino Mega Tabs - Комплексни аминокиселини, добити от Северноатлантическа сьомга

Един от фундаменталните проблеми на индустрията за хранителни добавки е, че се използват едни и същи суровини за почти всички марки предлагани на пазара. От OLIMP са решили да внесат малко смут и вадят на пазара невиждано до този момент аминокиселини от Сьомга! Toвa ca aминoĸиceлини, дoбити oт нaй-виcoĸoĸaчecтвeнaтa  Ceвepнoaтлaнтичecĸa cьoмгa. Πpoтeинът, извлeчeн oт нeя e xидpoлизиpaн и тaĸa ce e пoлyчил aминoпpoфил c впeчaтлявaщи cтoйнocт и yниĸaлнa ycвoяeмocт. 

Защо да приемам аминокиселини от Северноатлантическа сьомга

Съдържа изключително високо хидролизирани протеини от северноатлантическа сьомга (ProGo ™), което води до неговото моментално усвояване и максимално ограничаване на алергичното действие на протеина.

ProGo ™ се характеризира с незабавна абсорбция поради уникалната степен на хидролиза (50% от пептидите имат молекулна маса под 1000 Da и теглото на 99% от пептидите не надвишава 3000 Da). Благодарение на това, бионаличността на азот в аминокиселините е по-висока със 79%, 74% спрямо съответно суроватъчен протеин изолат и хидролизат на суроватъчен протеин. Освен това, абсорбцията на азот е много по-ефективна и продължава по-дълго, отколкото в случая на други подобни източници на протеини.

Дopи и дa cтe aлepгични ĸъм pибa, нямa дa имa пpoблeм дa пpиeмaтe Gold Salmon Amino, тъй ĸaтo тялoтo peaгиpa нa пpoтeини c тeглo oт нaд 10 kDa, a пpoyчвaнe пoĸaзвa, чe нaй-гoлямaтa пpoтeинoвa мoлeĸyлa в Gold Salmon 12000 Amino Mega Tabs e 6.4 kDa. Toчнo пopaди тaзи пpичинa пpoдyĸтa e oтличeн ĸaтo xипoaлepгeнeн.

Какви са предимствата на Olimp Gold Salmon 12000 Amino Mega Tabs?

  • има високо съдържание на екзогенни аминокиселини (ЕАА), включително BCAA;
  • много висока доза (1500 mg) на незабавно резорбируеми аминокиселини в една таблетка Mega Tabs®;
  • минимално съдържание на мазнини (по-малко от 0,1 грама) за всяка препоръчителна порция;
  • има уникален аминокиселинен профил, 3 пъти повече L-аргинин и 6 пъти повече L-пролин от суроватъчния протеин хидролизат (WPH);
  • изследвания показват, че ProGo™, приложен в продължение на 42 дни при доза от шестнадесет грама / ден, води до повишаване на нивото на хемоглобина с 14.9% и намалява BMI с 5,9%, играещи важна роля в превенцията на затлъстяването и анемията;
  • ProGo™ е произведен по начин, намаляващ миризмата на риба до минимум;

Защо имаме нужда от аминокиселини

Сред всички макроелементи, доставяни с храната, протеините се считат за ключовото хранително вещество, пряко свързано със структурата на мускулната клетка. Развитието на мускулна маса е пряко свързано с консумацията на подходящи количества доброкачествени протеини, особено в случай на силови спортове и културизъм. Всички протеини се образуват от по-малки компоненти, аминокиселини. Протеините, състоящи се от всички аминокиселини, се наричат с висока биологична стойност (BV) и се намират предимно в хранителни продукти от животински произход, включително риба. Рибният протеин се абсорбира много добре и се характеризира с висока биологична стойност, което го прави идеална алтернатива за други аминокиселинни препарати.

Ролята на аминокиселините по време на тренировка

Аминокиселините са основният компонент на мускулния протеин. По време на продължителни и / или интензивни упражнения аминокиселините се използват за осигуряване на енергия за физически усилия. Дори ако за тази цел се използват относително малки количества аминокиселини, това има големи последици за функционирането на мускулите. Веднага след физическото натоварване тялото автоматично влиза в анаболен стадий, когато мускулните протеини се ресинтезират. Процесът силно зависи от наличието на аминокиселини, поради което осигуряването на