Кошница

Olimp Gold Krill 30 caps.

Olimp Gold Krill 30 caps.
-28 %
Olimp Gold Krill 30 caps.
  • Marka: Olimp
  • Срок на годност: 21.06.2023
39.00лв.
27.90лв.
без ДДС: 27.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Укрепва здравето на костите и ставите
✔ За здрава сърдечно-съдова система
✔ Ускорява възстановяването
✔ Намалява нивата на холестерол
✔ Противовъзпалителен ефект
✔ Опаковка за 30 дена

Olimp Gold Krill - Висококачествено крилово масло с три активни съставки (омега-3 мастна киселина, фосфолипиди и астаксантин)

Olimp Gold Krill е хранителна добавка, съдържаща висококачествено масло от крил. Това е уникална комбинация от три активни вещества: омега-3 мастна киселина, фосфолипиди и астаксантин.

Криловото масло е истинска иновация от последните години сред продуктите, предназначени за защита на сърдечно-съдовата система. Откриването на неговите необичайни характеристики е резултат от интензивната работа на научен екип от различни клонове на науката и медицината. Многобройни научни изследвания потвърдиха, че киселините EPA и DHA поддържат правилното функциониране на сърцето. Крил маслото съчетава до три иновативни вещества: Омега-3 мастни киселини в уникална форма на фосфолипидни връзки, фосфолипиди и астаксантин.

Мастните киселини от омега-3 принадлежат към групата на полиненаситените мастни киселини. Те са описани като незаменими мастни киселини (EFA), тъй като са жизненоважни за правилното хранене. Резултатите от много клинични проучвания показват, че приемането на омега-3 мастна киселина има благоприятен ефект върху поддържането на правилното функциониране на тялото. Тъй като е трудно да се осигури подходящото количество от тях в храната, трябва да се приемат подходящи хранителни добавки. Доставката на тези компоненти в нашата диета често е недостатъчна, като по този начин я допълваме с продукти, съдържащи омега-3 мастни киселини, например Gold Krill, което е най-доброто решение.

Омега 3 (DHA / EPA), съдържаща се в препарата Gold Krill, има положителен ефект върху:

СЪРЦЕ

Мастната киселина омега-3 (DHA) има благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата система, допринасяйки за правилното функциониране на сърцето, като помага за поддържане на нормално кръвно налягане. Заедно с EPA контролира нивата на триглицеридите в кръвта. DHA киселината се използва за поддържане на правилния сърдечен ритъм.

НЕРВНА СИСТЕМА

Омега-3 мастните киселини са основни компоненти на мозъка и нервната тъкан на високо ниво. Особено DHA (докозахексаенова киселина) е важна за развитието на мозъка на плода и бебета (и следователно за правилното му функциониране). Допълването с омега-3 се препоръчва по време на бременност и кърмене.

ОЧИ

DHA (докозахексаенова киселина) е основният компонент на липидите на ретината. Играе важна роля в развитието на зрителните органи при деца под 12-месечна възраст.

Gold Krill е включен в иновативната капсула, създадена с помощта на технологията Flow Caps ™ Liquid Technology. Най-модерната течна технология гарантира максимално бързо усвояване и висока бионаличност на активните компоненти.

Твърдо желатиново покритие с патентована система за затваряне предотвратява окисляването на активните вещества, гарантирайки запазване на ценни характеристики и най-високо качество на продукта и предотвратява неприятната миризма. Такова решение е значителен пробив в технологията за защита на активните вещества, включени в капсулите.

В традиционните меки капсули, използвани понастоящем на пазара, се формулират дифузионни канали, чрез които компонентите могат да дифузират на повърхността, където се окисляват, генерирайки характерна неприятна миризма. Технологията Flow Caps ™ премахва това неблагоприятно явление почти на 100%.

Capsules Flow Caps ™ имат още едно важно предимство - това е тяхната малка и рационализирана форма. Благодарение на което те са много лесни за преглъщане.

Начин на употреба: 

Приемайте 1 доза (1 капсула) веднъж дневно или по друг начин след консултация с лекар.

Food Supplements

Content                                    30 Capsules
Serving size                              1 Capsule
Serving per pack                      30
Recommended daily use         1 serving

Nutrition Facts for 1 capsule

Antarctic krill oil (Euphausia superba) 500 mg
including:
Phospholipids 215 mg
Omega 3 fatty acids 120 mg
Eicosapentaenoic acid (EPA) 70 mg
Docosahexaenoic acid (DHA) 32.5 mg
Other Omega 3 17.5 mg
Astaxanthin 50 mcg

Other ingrednients

Gelatin.

Имате запитване за даден продукт?

Наш компетентен служител с радост ще Ви помогне при избора на подходящ за Вас продукт. Консултацията е напълно безплатна! 

Изпрати ни е-мейл на: office@protein4e.com или ни се обади на 0896801269.

Доставката се заплаща допълнително от купувача.

Работим с куриерски фирми СПИДИ и ЕКОНТ ЕКСПРЕС, като доставката се извършва до офис на куриерската фирма или до ваш адрес.
Точната сума на доставка може да видите след като добавите желаните от вас продукти в кошницата и посочите данните си за доставка. 
Доставката се изчислява автоматично чрез модула на съотвения куриер в кошницата. 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА предлагаме за поръчки над 250лв до офис на СПИДИ.
Всички поръчки под 250лв заплащат доставка.

ВНИМАНИЕ: в случай, че някой от модулите изчисли доставка 0.00лв за поръчка на стойност под 250лв. означава, че най-вероятно модула в момента НЕ работи правилно. В тези случаи доставката ще бъде изчислена отделно, а вие ще бъдете уведоме