Кошница

Olimp Glucosamine Gold 1000 120 caps.

Olimp Glucosamine Gold 1000 120 caps.
-27 % Разпродаден
Olimp Glucosamine Gold 1000 120 caps.
34.00лв.
24.90лв.
без ДДС: 24.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Висока ефективност и удоба таблетна форма
✔ Естествено се среща в тялото
✔ Подпомага и възстановява ставите и хрущялите
✔ Подпомага смазването на ставите

✔ Стимулира растежа на нови хрущяли

✔ Профилактика срещу заболяванияи травми на ставите

Olimp Glucosamine Gold е хранителна добавка, осигуряваща чист глюкозамин сулфат и Витамин С, която подпомага нормалното образуване на колаген и нормалната функция на костите и хрущялите.

Какво е Глюкозамин?

Глюкозаминът е субстрат, отговорен за биосинтеза на протеоглюкан и колаген, които изграждат и поддържат хрущяла и съединителната тъкан в човешкия организъм.

Глюкозаминът се среща естествено в нашето тяло и се използва при изграждането на стави и хрущяли.  Когато той е в граници, ставите се възстановяват по-бързо и по-лесно се „смазват”, укрепва се съединителната тъкан и се стимулира  растежа на нови хрущяли. С напредване на възрастта естествената му секреция намалява и това води до болезнени болки при движение на ставите. Хрущалът бързо се износва и разстоянието между ставните повърхности намаля. Болката при движение е в резултат на търкане на ставните повърхности една в друга.

Освен това Olimp Glucosamine Gold осигурява и витамин С, който участва активно в синтеза на колаген, който е структурен елемент на хрущяли, сухо