Кошница

Olimp BCAA Xplode 280 gr.

Olimp BCAA Xplode 280 gr.
-49 %
Olimp BCAA Xplode 280 gr.
37.00лв.
18.90лв.
без ДДС: 18.90лв.

Опции

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Една от най-търсените BCAA формули на пазара
✔ 6000мг. висококачествено BCAA и Л-глутамин
✔ Подтиска катаболните процеси и повишава анаболните
✔ Ускорява възстановителните процеси
✔ Стимулира растежа на мускулна маса
✔ Предпазва мускулната тъкан от разпад
✔ Насърчава изгарянето на мазнини
✔ Повишава издържливостта и силата
✔ Оптимален приток на кислород
✔ Не забравяйте, че вкусът също е от занчение

Olimp BCAA Xplode - Перфектна комбинация от BCAA аминокиселини (L-левцин, L-валин и L-изолевцин) и L-глутамин

BCAA Xplode съдържа 6 грама фармацевтично чисти, супермикронизирани аминокиселини в съотношение 2: 1: 1. За засилване на антикатаболния ефект на BCAA Xplode неговият състав е обогатен с достатъчно количество L-глутамин. Това е вторият най-важен компонент за изграждане на мускулите, освен аминокиселините с разклонени вериги.

Тези аминокиселини са най-важните и с най-голямо съдържание в мускулната тъкан.Точно тази комбинация между левцин, валин, изолевцин и глутамин засилват процеса на анаболизъм и подтискат катаболните процеси.

Olimp BCAA Xplode съдържа незаменими анаболни елементи, които ще ви помогнат да изградите големи и твърди мускули. Характерно за BCAA е, че се абсорбират незабавно в кръвоностната система, тъй като те не трябва да претърпят храносмилателни процеси, за разлика от протеините от храната. Следователно, веднага след консумацията те могат да стигнат до мястото, където са най-необходими – мускулната тъкан. BCAA засилват анаболните процеси, ускоряват протеиновия синтез и подпомагат бързото възстановяване след тренировка.

Повишават енергията по време на тренировка и стимулират изграждането на чиста мускулна маса.Също така насърчават изгарянето на излишните телесни мазнини. Намалява риска от загуба на мускулна маса, подобряват издръжливостта и увеличава аеробния капацитет. Намаляват времето за възстановяване, увеличават издръжливостта и подобряват обмена на кислород в организма. 

А голямото количество глутамин във формулата Olimp BCAA Xplode действа като мощен стимулатор на протеиновия синтез. Глутаминът пряко участва в анаболните процеси и неговата липса, може да доведе до разпад на мускулната тъкан. Предотвратява загуба на мускулна маса вследствие на тежки тренировки, стресови състояния и здравословни проблеми. Глутаминът успешно понижава нивата на кортизол.

Olimp BCAA Xplode побеждава умората и стимулира изграждането на чиста мускулна тъкан. Olimp BCAA Xplode е не само идеален строителен материал, но и средство за предпазване на мускулите от катаболизъм.

Приемът на BCAA Xplode преди тренировка осигурява защита за мускулния протеин срещу евентуално разграждане, тъй като аминокиселините с разклонена верига се трансформират в глюкоза за мускулите и черния дроб, и могат да бъдат използвани като алтернативен източник на енергия. Високото ниво на BCAA в организма по време на физически натоварания може да доведе до намаляване производството на серотонин в мозъка, което помага за намаляване и отлагане чувството на умора.

BCAA Xplode съдържа оптималните съставки за гарантиране на максимален растеж!

Начин на употреба: 

Смесете 1 доза (10гр.) 1мерителна лъжичка със 150-200мл. вода и консумирайте 1-3 пъти дневно. В тренировъчен ден преди тренировка, по време на тренировка и след тренировка. В нетренировъчен ден сутрин преди закуска и вечер преди сън.

Food supplements

Content                                                            280 gr