Кошница

NutriSport Cut + Burn 300 tabs.

NutriSport Cut + Burn 300 tabs.
-32 %
NutriSport Cut + Burn 300 tabs.
  • Marka: NutriSport
  • Срок на годност: 30.06.2021
34.90лв.
23.90лв.
без ДДС: 23.90лв.

Не ти се занимава? Заяви бързо и лесно!


✔ Напълно безоласен продукт за отслабване
✔ Комбинира естествени съставки
✔ Засилва обмяната на веществата
✔ Намалява апетита и влечението към сладко
✔ Подпомага ефективното "изгаряне" на мазнините за енергия
✔ Опаковка от 300 таблетки 
✔ 150 дози

NutriSport Cut + Burn е мощна формула на базата на Гуарана, Зелено кафе, Зелен чай, Лют червен пипер, CLA, Витамин С, Витамин В6, Магнезий, Хром пиколинат, Витамин Д3. Cut And Burn подобрява скоростта на изгаряне на мазнини и потискане на апетита - разработена със синергична смес от хранителни вещества, за да се повиши потенциалът за изгаряне на мазнини във вашия метаболизъм. 

Nutrisport Cut and Burn е изключително популярна формула за отслабване предназначена за изгаряне на мазнини, напълно безопасна за организма. Идеален както за мъже, така и за жени, които желаят да подобрят структурата си.

Какво съдържа NutriSport Cut + Burn?

Хром пиколинат се използва и за производството на енергия, защото той участва в метаболизма на глюкозата, това е и причината понякога този минерал да е наричан “фактор на толерантност към глюкозата” (GTF). Той има силно влияние върху обмяната на мазнините и въглехидратите. Или с други думи Chromium Picolinate спомага за правилното функциониране на инсулина, който е много важен за изграждането на мускулнат