Кошница

Now Tribulus 90 tabs 2 броя + Fit Whey ZMA 90tabs.

Now Tribulus 90 tabs 2 броя + Fit Whey ZMA 90tabs.
Разпродаден
Now Tribulus 90 tabs 2 броя + Fit Whey ZMA 90tabs.
143.00лв.
без ДДС: 143.00лв.
0896 801 269 Поръчай по телефон

Купи Now Tribulus 1000 mg. 90 tabs. на стандратна цена и получаваш:

✔  ПОДАРЪК  2-ри брой Now Tribulus 1000 mg. 90 tabs.
✔  ПОДАРЪК  Fit Whey ZMA 90 tabs. 
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Now Tribulus 1000 е хранителна добавка, произведена на основата на екстракт от билката Tribulus (Бабини Зъби) и се използва за увеличаване собственото производство на тестостерон. Билката стимулира предния дял на хипофизата, в следствие на което се увеличава нивото на лутеинизирашия хормон, а в резултат на това се повишава количеството на свободния тестостерон в тялото.

Now Tribulus 1000 стимулира синтеза на тестостерон и то по напълно естествен начин. Благодарение на този продукт, ще изградите повече мускули и възстановяването след тренировка ще става бързо и лесно.

Трибулус Терестрис (на български Бабини Зъби) дължи свойствата си, на съдържащите се в него  стероидни сапонини, алкалоиди, флаваноиди и протодиосцин. Именно заради тези съставки, растението има способността да увеличава нивата на половите хормони по естествен път.

А защо тестостеронът е толкова важен за спортистите?

Тестостерона е анаболен хормон, чието повишено производство подпомага  протеиновия синтез и увеличава  задържането на азот в тялото. Също така, колкото повече тестостерон имате, толкова по – силни и издържливи ще бъдете. Благодарение на тестостерона, в тялото ви се извършват анаболни процеси, какъвто е и мускулният растеж.

Повишените нива на тестостерон, водят до повишаване на силата и издръжливостта. Също така се ускоряват и възстановителните процеси в организма. Освен това Now Tribulus е мощен адаптоген, помагащ на тялото да преодолее бързо както физическия, така и с умствения стрес.

Освен това билката Трибулус Терестрис увеличава енергопродукцията и дори облекчава различни депресивни състояния. Понижава нивата на лошия холестерол и триглицеридите в кръвта и регулира нивото на кръвната захар. Това превръща трибулус в отлична средство, за предпазване от диабет и сърдечно съдови болести.

Начин на употреба:

Приемайте 1 таблетка, 1-3 пъти дневно. Периодът на полуразпад е 8 часа следователно дневният прием трябва да се раздели на два или три равни приема. Да се приема с храната. Да се приема около 6 седмици.

Food supplement
Content 90 tablets
Serving Size 1 tablet
Serving per pack 90
Recommended daily use: 1 Serving
Nutrition Facts Per 1 serving:
Calcium (from Calcium Carbonate) 130 mg
Tribulus terrestris (Standardized Extract)
(min. 45% Saponins) (Aerial Parts and Fruit)
1000 mg

Other Ingredients:
Cellulose, Stearic Acid (vegetable source), Silica and Vegetable Coating.

Not manufactured with wheat, gluten, soy, milk, egg, fish, shellfish or tree nut ingredients. Produced in a GMP facility that processes other ingredients containing these allergens.
Caution: For adults only. Consult physician if pregnant/nursing, taking medication, or have a medical condition. Keep out of reach of children.Do Not Eat Freshness Packet. Keep in Bottle.Natural color variations may occur in this product.Store in a cool, dry place after opening. Please Recycle.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fit Whey ZMA е формула предназначена да подобри мускулната сила, издръжливост и да ускори възстановяването на мускулната тъкан.

Fit Whey ZMA е напълно натурален комплекс от минерали (цинк и магнезии)  и витамин B6 предназначени да усилят и подобрят възможността  за градене на чиста мускулна маса, както и за увеличаване на издръжливостта. Формулата има документирано действие и множество изследвания при голям брой атлети и доказано намалява или напълно премахва мускулните крампи причинени от прегряване по време на интензивно натоварване.

Допълнителният прием на Fit Whey ZMA води до увеличаване на нивото на тестостерон с до 30%, откъдето следва по-бързо оформяне на мускулната тъкан. Освен това се наблюдава увеличаване на общата сила и капацитет на мускулите. При изчерпване на запасите от цинк се наблюдава спад в силата и издръжливостта. Магнезият следи за подържане на електролитния баланс, спомага за отделянето на повече енергия и за подобрена нервно-мускулна функция.  Витамин В6 участва в метаболизма на глюкозата, възстановява синовиалните мембрани на ставите.

Fit Whey ZMA подпомага метаболитните процеси в тялото, тъй като количествата цинк и магнезий в организма са особ